torstai 8. joulukuuta 2011

You know this is your biggest mistake



Tsau :)

Ääh. Noi kuvat on aika kamalia, tos ekassaki otsahiukset sojottaa ties minne ku otin nää kuvat heti ku olin kävelly kotii tuol lumisatees. :-( Mut onpaha jotakin näytettävää, näis vaatteis mentii tänää! Päätin laittaa ton miun uuden bleiserin taas ja sen seuraks laitoin pitkäst aikaa ton H&M:n keltaraidallisen topin.

Kuulumisii ei nyt hirveesti oo kerrottavana. Eile olin kotona vaa, ku sain tän hirveen flunssan maanantaina. Kävin kyl kaverilla pikasee, ku tilattii pizzat sinne. ;-) Ai vitsit et oli hyvää! Kävin myös pyörähtänässä tanssitreeneissä, vaik ne ei mitekää kauhee nautinnolliset ollukkaa.
Tänää ois tarkotus kai mennä yhen kaverin kaa kahville ja olla koton vaa :-) Suurempii suunnitelmii ei oikeestaa oo. Onneks huomen on jo perjantai, vois keksiä jotai kivaa viikonlopulle!
Mut nyt mie kuittaan, toivotaa et ens kerral ois parempia kuvia ja enemmän asiaa. Moimoi!

♥Niina

!!! Mie oon iha rakastunu.

2 kommenttia:

  1. pisti silmää et sul on vissii jokaises kuvas samat housut että löytyykö sinulta jotain muita housuja, ois kiva nähdä niitä välillä.

    VastaaPoista
  2. Löytyy kyllä, mut yleensä käytän vaan noita tai mustia farkkuja koska ne ei oo ensinnäkää niin kulahtaneita, eikä roiku niin pahasti. :-) Oon niin huono ostamaan farkkuja eikä ne oikein koskaa miellytä miuta. :D Voin toki yrittää!

    VastaaPoista