maanantai 26. joulukuuta 2011

Tapaninpäivä


Moi! :-)

Se ois siis tapaninpäivä. Tält päivält ei oo ku nää pari kuvaa, vaik miun piti ottaa ainaki asukuvia se uus mekko pääl ja kaikkea. Mut se vähä jäi.. Halusin kuiteki tulla kirjottamaa, koska miu päivä oli tosikiva! Ja yhtä perinteinen tapaninpäivä miulle, kuten joka vuos.

Mein suvussa on tapana aina tapaninpäivänä mennä mein isovanhemmille ja sinne tulee myös serkut & kummit. Syödään aina tosi hyvin koko suvun voimin ja jutellaan vaikka mistä! On niin ihana nähä kaikkia pitkästä aikaa, ei kiire mihinkään ja tunnelma on niin mukava♥ Tänä vuonna oli ihan yhtä hauskaa - ensin syötiin kunnon jouluruuat, kahviteltiin ja katottiin Kung Fu Pandaa! Isot sekä pienet, haha:-) Siellä se koko päivä melkein vierähtikin. Kuitenkin miun serkku tuli vielä meille vähäksi aikaa hengailemaan, mut ei myö kyllä ihmeitä tehty! Mut ei se haittaa. Oli oikein muksu päivä, just miu mielee! Oli taas nii hyvät ja krhm.. tasokkaat jutut mein suvulla, et oksat pois! Luv it♥ Nyt kuitenkin jatkan tätä datailua.
Huomenna lähen mein tanssiryhmän kanssa kahville, jei! Mut siitä sitte enemmä huomenna. Öitä!

♥Niina

ps: noi molemmat kynttiläsysteemit sain joululahjaks! Noi enkelit pyörii, kun siihen laittaa kynttilän. Me likey! Ja toi toinen on muutenvaan ihana, sydämenmuotoinen. Hih. :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti