torstai 29. joulukuuta 2011

City boy




Moikka!

Tässä ois tää lacosten paita, josta jo joskus aiemmin mainitsin. Tää on niin mainio kotipaita - rento ja lämmin :-) Tässä on tullu hengailtua jo pari päivää, ite tykkään kovasti. Vaihtelun vuoks päätin kokeilla jakaustakin vähän eri kohdassa, mitä mieltä ootte? Tällee pidin aina enne, mut sit se jotenkin vaihtui keskijakaukseen.

Tällä hetkellä ei oo paljon kerrottavaa. Tää päivä on menny vaa kotona löhöillessä ja Housea katellessa. Kello kyllä lähenteleekin vasta neljää, joten saas nähä keksinkö tälle päivälle mitään aktiviteettiä! Tähä päivää on mahtunu sekä huonoja että hyviä uutisia. Jokatapauksessa, haluisin lähteä johonkin ja saada muuta ajateltavaa. Onneks yks ihmine jaksaa pelastaa miu päivän♥.

Mut eipä minulla nyt muuta. Tähän loppuun vielä hetken verran tätä jouluhypetystä. Vaikkei kovin jouluiselle edes tunnukaan..




Yläkerrassa on niin kiva tunnelma, kun noi kynttilät valaisee pimeän olkkarin. 8-) Vitsit että nautin joulusta, vaikka se niin nopeesti ohi meneekin. Nyt ei _etenkään_ tunnu jouluiselta, kun ulkona sataa vettä. Wuhu. Mut nyt tältä erää heipat, palaillaan taas!
Loppuun vielä täräytän tänhetkisen lempparibiisin, I hope you like it♥


♥Niina

6 kommenttia:

  1. Kiva paituli ja me like, toi tommonen jakaus on tosi mukavainen, sopii neidille! :)

    VastaaPoista
  2. Kithoooos! :) Vaik tota paitaa ei kyllä kauheesti edes näy mutta ajatus oli tärkein.. :-D

    VastaaPoista
  3. Olisit niin paljon kauniimpi, jos sulla ei olisi noita kamalia kulmakarvoja. Voi miksi laitat niin paljon meikkiä, miksi? :(((((((

    VastaaPoista
  4. ootpa nätti ! ja just kivan rento toi paita:>

    VastaaPoista