lauantai 31. joulukuuta 2011

Ensvuonna se muuttuu, kaikki paremmaks taittuu






Heeeeeeei! ;-)

Huh. Mie oon niin hyvällä tuulella että oksat pois!
Ihana kaimani tuli taas miu seuraks tänää tänne ja lähettiin (yllättäen) ajelemaan! Tehtii pikane autonvaihto viiden mais ja mein Golf oli taas liikentees. Otettii messii miun serkku (♥) ja muutamat kaverit (♥) jotka kyl vaihtu vähä siinä illan mittaan! Mut jokatapaukses, oli taas kiva ja hauska ilta. Bensaa taas kulu iha kiitettävästi, mut pikkujuttu. Taas vaihteen vuoksi, krhm.. kierrettiin mäkkäri ja ABC. Loppuaika ajeltiinkin sitten vaan aikalailla päättömästi ja fiilisteltiin hyvää seuraa ja musaa!

Mut tän illan kruunas se, et mie ajoin ite autoa ensimmäistä kertaa yli kolmeen kuukauteen (tässä kohtaa saa nauraa.) Miulle tää oli kuiteki iso juttu, koska inhoon ajamista yli kaiken. :-D Se meni kuiteki tositosi hyvin ja nyt en jaksa lopettaa hymyilemistä! Muutenkin oli aivan loistava päivä loistavassa seurassa.
Plussaa oli myös se, et miun huomisen suunnitelmat selvis ja se kuulostais tältä: pari kaveria + punaviiniä + kaikenlaisia herkkuja. Sounds like a plan to me!♥ Sen jälkeen taitaa kutsua tämä Lappeenrannan hulppea yöelämä..
Tähän hätään ei oo miulla muuta, joten palaillaan huomenna jos ehditään. Ja jos ei, niin HYVÄÄ UUTTAVUOTTA 2012! :-)

♥Niina

5 kommenttia:

  1. Mukavaa, että alat olemaan paremmalla tuulella. Oli hirvittävää lukea jatkuvasta alakulosta. Hyvää vuotta 2012 sinulle! :)

    VastaaPoista
  2. lalalala hyvä oli paras nami hihihi hyvä me <3

    VastaaPoista
  3. Jep, mut täst mennää vaa ylöspäi! Hiljaa hyvä tulee + kaikki muut kliseet tähän. :-) Hyvät uudetvuodet myös sinne!

    Hyvä me♥

    VastaaPoista
  4. Musta oli niin hauska lukee tätä tekstiä sun murteen takia! :-D Lähes ainoo murre, jota en oo tottunut kuuleen :-)

    ♥:Anniina

    VastaaPoista
  5. Hah, no tällee myö puhutaa ni en jaksa ruveta esittämään mitään muutakaan. ;-) Mut toivottavasti tää ei ainakaa häiritse kamalasti :-D

    VastaaPoista