tiistai 13. joulukuuta 2011

Can't stop smiling!






Heip!

Ei vitsit, miul on ollu tänää niin hyvä päivä! :) En jaksa lakata hymyilemästä, vaikkei mitää ihmeitä ookkaa tapahtunu. Success. Koulus nyt ei sinäänsä ollu mitää erikoista, paitsi käytii kattoo Lucia-juhlaa :-) Miul ois ollu koulua neljää asti, mut lähin jo yheltä. Heh. Ja sain hyvän jaksotodistuksen, iha yllätyin!

Koulun jälkee nukuin pari tuntii kotona ja sit yks kaveri tuli meille. Kuuden mais mentii keskustaa kattoo joululahjoja, mut noh.. Ite en keskittyny kyl yhtää, pyörin vaa ympäri keskustaa. Sain kyl ostettua itelleni noi kahet korvikset, haha. :-D Sit käytii subis syömässä, ai vitsit oli hyvää pitkäst aikaa! Ja subin jälkee suunnattiin leffaan kattomaan New year's Eve. Siis vitsit. Ihan älyttömän ihana leffa♥ (JA SIIS MILLO ZAC EFRONISTA ON TULLUT NOIN KOMEA!?!?) Nyt ollaan turvallisesti kotona. Ja kotiin tultuaki tää hyvä olo vaa jatku - iskä oli ostanu miulle uuden kynttelikön ku entine oli hajonnu. Ja sit saan iskältä yhen Lacosten paidan sellaseks kotipaidaks, ku se ei ite sitä käytä. :-) Happyhappyhappy. Mut siit kuvii sit myöhemmi!
Nyt ois vissiin miun aika mennä nukkumaan. Öitä♥

♥Niina

2 kommenttia:

  1. oi miten ihanat noi sulkakorvikset! :-)

    http://jennisfashion.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos, niin miustaki!
    Oon ettinykki jo jonki aikaa sulkakorviksia, muttei kuitenkaan mitään yliampuvia. Ja nää ei ollut edes pahanhintaset, joten aika hyvä löytö!

    VastaaPoista