sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

You're a nice guy with the wrong attitude


Hellurei toverit! :--)

Hirmuisen mukava viikonloppu alkaa olemaan loppusuoralla! Mut oon niin täynnä energiaa ja iloisuutta, joten mikään ei voi masentaa. Ei edes huominen herätys klo 4:20. 

Perjantaina majailin poikaystäväni luona. Ninsku kävi meitä moikkaamassa Joutsenossa ja käytiin yhdessä syömässäkin! Muuten aika meni vaan nysvätessä, saunoessa ja leffaa katsellen :-)
Eilen eli lauantaina päätin pitkästä aikaa lähteä vähän viihteelle N:n kanssa ja kyllä kannatti - oli tosi kiva ilta kaikin puolin ilman mitään draamoja, wuhuu!


Ja taas kävi perinteiset, enkä keksi enää mitään sanottavaa tänne.. Päivät on niin samanlaisia ja mie vaan höntyilen onnellisena pienessä kuplassani. Miun päässä pyörii vaan ajatuksia siitä, kuinka aika parantaa haavat, kuinka olin joskus pieni & tyhmä enkä uskonut itseeni tai että voisin joskus olla onnellinen, kuinka ystävät pitävät miut elossa. Kuinka oon joskus tuhlannut aikaa ihmiseen, joka olikin yhtä tyhjän kanssa. Mutta toisaalta, loppu hyvin kaikki hyvin. :-) Nyt unten maille!


Ensi viikolla nappaan itseäni niskasta kiinni ja lähden kuvailemaan johonkin päin maailmaa. Olisi ihan kiva, jos kesä tulisi takaisin. Ei tarvitsisi kaivaa neulepaitoja ja takkeja heinäkuussa, se on masentavaa.

Nähdään taas ihanat!


♥Niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti