tiistai 23. heinäkuuta 2013

''Happiness isn't about getting what you want, It's about loving what you have''


Heippa!

Tää päivä on ollut niin täys tohinaa ja tekemistä, että oksat pois. Onneksi ehdin kuitenkin teille vähän jakamaan kuulumisia ja tekemisiäni kaikilta ''kiireltäni'' :-)


Töiden jälkeen keräsin hetken voimia pienillä päikkäreillä ja sen jälkeen se on ollut kuulkaa menoa. Rakas kaimani tuli hakemaan miut ja suunnattiin kaupoille ostelemaan kaikkea tarpeellista ! Mukaan kyllä tarttui paljon kaikkea muutakin kuin tarpeellista.. Laittelen kuvia ostoksista sitten vähän myöhemmin, älkää huoliko.


Kaupoissa kiertelyn jälkeen mentiin N:n luo ja tehtiin kanasalaattia pitkästä aikaa. Nautiskeltiin sitä heidän parvekkeellaan auringon paistaessa - ei huono.
Moikkailtiin myös erästä kaveria, joka on kierrellyt maailmaa viimeset puol vuotta (?). Sitäkin oli kiva nähdä pitkästä pitkästä aikaa!

Illan suunnitelmiin kuului myös heittää pieni lenkki ja sekin saatiin toteutettua. Oli ihanaa kävellä hiljaisilla teillä, jossa ei paljon muita liikkunut. Viimein pääsin myös ulkoiluttamaan miun uusia urheilushortseja. Ja kaikista ihaninta oli kävellä, kun jalkaan ei enää sattunut! Näköjään tulehduskipulääkkeet on tähän rasitusvamman tapaiseen asiaan auttaneet ja hyvä niin. (-:

 Omnom.
Lenkin jälkeen mentiin järven rantaan ihailemaan/kuvailemaan auringonlaskua ja saatiin pari sorsakaveria siihen messiin. Voi että ne oli suloisia! Tuli ihan metrin päähän hengailemaan, olivat niin kesyjä.


Ilta päättyi siihen, kun nautiskeltiin lasit kylmää cokista N:n partsilla ja nyt olen kotona. Huh. Tää oli taas onnistunein päivä pitkiin aikoihin ja oli ihanaa pyhittää koko päivä ihanalle ystävälle, pus♥ Näitä tarvitaan lisää!

Loppuviikoksi on myös paljon suunnitelmia jo kehitteillä, jos vaikka saisin kamerankin mukaan eikä aina tarvitsisi tyytyä puhelinkuviin. Mut nyt painun pehkuihin, loppuun vielä vähän lisää kuvia tästä päivästä, ettette varmasti kyllästy ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti