maanantai 29. heinäkuuta 2013

I look through the camera eyepiece and cannot see


Moi taas !

En malttanut pysyä poissa täältä, kun kerrankin on draivi päällä. Saatte ihan kolmella puhelinkuvalla varustetun postauksen, mut nyt ei kykene muuhun.

Suunnitelmat vähän muuttui tässä illan aikana ja päädyinkin sitten lähtemään yksin lenkille. Ensinnäkin on ihme, että sain itseni lähtemään lenkille. Ennen olisin luultavasti luovuttanut ja ajatellut että ''ehtii sitä huomennakin''. Mutta nyt päätin lähteä purkamaan ärsytystäni kauas pois keskustan maisemista ja kannatti muuten lähteä! Tykkään lenkkeillä tuolla vähän ''maaseudulla'' kaikessa rauhassa, kun ei oo autoja eikä muuta hälinää. Ja nyt on niin hyvä fiilis hölkkäilytäni tuolla pöpelikössä melkein tunnin ja tuli sitä matkaakin vähän reilu 5km, joka on miulle paljon. Miulle, synnynnäiselle liikunnanvihaajalle. :-) Tästä se lähtee!

Nyt menen tästä vääntämään muutamat kymmenet vatsat ja voisin katsoa rauhassa jonkun leffan, kerrankin kun olen ajoissa kotona. Ehkä mie joku kaunis päivä opin tykkäämään liikunnasta. Nyt ne vatsat, moikkamoi!

♥Niina

Tän näkösenä piti lähteä liikenteeseen töiden jälkeen ,mutta se vähän jäi.. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti