tiistai 16. heinäkuuta 2013

''We usually learn to wait only when we have no longer anything to wait for.''


Morjens!

Uusi viikko on taas pyörähtänyt käyntiin. Superi-ihanan viikonlopun jälkeen tää arkeen palaaminen on ollut vähän vaikeeta, mut päivä kerrallaan.


Oon kauheesti miettinyt sitä, kun aika menee nykyisin niin nopeaan. Vastahan täytin kahdeksantoista ja aloitin kirjoittamaan blogia, aloitin ja lopetin lukion, vietin välivuoden ja nyt vietän jo toista, seurustelin & erosin, nyt seurustelen onnellisesti taas. Mihin tää aika oikein menee? Vähän pelottavaa ajatella, kuinka kaikkea vaan tapahtuu ympärillä, eikä sitä edes ehdi itse tajuamaan. Oon kohta varmaan 28,5-vuotias, vailla työpaikkaa tai koulutusta, kun en ehdi edes havahtumaan tähän maailmaan. :-) Ehkä jos tulisi joskus alas täältä pilvilinnasta vaikka hetkeksi ja heräisi tähän maailmaan. Mutta ei vielä.


Eilinen oli muuten eilen iha jättekiva päivä! Näin ihan parhaita tyyppejä ja me tehtiin yhdessä ruokaa, käytiin mökillä kahvilla ja mentiin rantaan katsomaan auringonlaskua. Oli ihan huippua ja miun on NIIN päästävä kuvaamaan kyseiseen paikkaan as soon as possible :-) Nyt nukkumaan, kauniita unia!

♥♥


♥Niina

2 kommenttia:

  1. ketkä o su mielest kuumimmat suomalaiset julkkis miehet ja naiset? ;> saa sanoo nii mont ku haluu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, tää on paha.. :-D En tähän hätään keksi oikein ketään, paitsi Alexander Stubb on kyl aika sympaattisen ihana! Jos sen nyt voi julkkiseks laskea..? :D

      Poista