maanantai 8. heinäkuuta 2013

08/07/13


Moikka! :--)

Nyt on taas pidetty hiljaiseloa ihan huolella täällä blogin puolella ja nyt on taas hyvä tulla ilmoittamaan teille olevani elossa. Miulla on pidennetty viikonloppu eli toisinsanoen vielä huomennakin on vapaata! Oon ottanut tästä kaiken irti ja onnistunut siinä paremmin kuin hyvin. Oon viettänyt aikaa mökillä, poikaystäväni sekä kavereideni seurassa. Ja tänäänkin piipahdin mökillä, sieltäpä nämä kuvat onkin!

Kaveriksi mökille sain tänään ihanan pikkuveljeni. Me ei koskaan vietetä aikaa yhdessä, tai ainakin tosi harvoin. Mutta tää olikin ihan hauskaa! Nyt kun molemmat alkaa (kai) jo kasvaa pikkuhiljaa aikuisiksi, niin voidaan olla sulassa sovussa tappelematta. Ehkä onnistutaan uudestaankin tekemään joskus jotain yhdessä.

Ja loppuun vielä sen verran mainitakseni, ei vitsi mie tykkään olla mein mökillä. Jotenkin oon oppinut nauttimaan siitä uudestaan ja nyt voisin vaikka asua koko kesän siellä. Voisin istua tunteja meidän laiturin nokassa ja katsella taivasta, liikkuvia pilviä, aaltoja, veneitä ja auringonlaskua. Kaikki on vaan niin kaunista ja siellä on ihanan hiljaista, eikä mikään häiritse ajatuksen juoksua. Miusta on pikkuhiljaa tulossa jonkin sortin mökkihöperö, haha.. Nyt kuitenkin lähden nukuksimaan! Huomenna vietän viimeistä vapaapäivääni ja lähdetään poikaystävän kanssa ainakin yhdessä elokuviin. Kuinka mukavaa pitkästä aikaa päästä leffaan :-)
Nyt - unia ihanat☺

♥Niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti