maanantai 1. heinäkuuta 2013

Koirakaveri(t)



Moikka!

Tää päivä on ollu huonoksi päiväksi sitten kumminkin aika hyvä. Työpäivä oli aika rankka ja ne pääsykokeiden tulokset, oivoi.. Palataan niihin toiste, en jaksa enää pohdiskella koko asiaa ja en edes ole täysin tietoinen pääsinkö mihinkään, odotan sitä kirjettä saapuvaksi :-) Sen verran tiedän, ettei Lappeenranta miuta ainakaan huolinut.. Mutta onneksi miulla on ympärillä paljon kavereita ja ihana perhe jotka jaksaa tukea, vaikka asiat ei aina menisikään niin kuin haluaisi. Tänään se tuli taas huomattua, kiitos N♥ Oli paljonpaljon parempi mieli kun sai vähän vaihtelua tähän harmaaseen arkeen! Mutta, muihin juttuihin..


Että niin! Nukuin törkeen pitkät päiväunet ja heti päivä parani. Muuttelin vähän suunnitelmiakin ja illalla näin N:ää. Toimittiin muutaman tunnin verran lastenvahteina noille pienille (okei, aika isoille..) karvapalleroille!


En oo koskaan oikein tykkäillyt isoista koirista, tuntuu että ne pystyy haukkaamaan miun pään kokonaisena niiden nieluunsa. Heh. Mutta okei, kattokaa noita kahta. Eihän noita voi vihata? Ne oli niiiiin söpöjä, oli kiva peuhata niiden kanssa, käydä lenkillä ja saada kuolaisia pusuja. Ja voi että kun toinen niistä nukahti miun syliin♥ N vaan naureskeli miulle, kun lässytin tuolle kaksikolle ihan täyttä päätä..


Nyt jos en muuten pääse yhtään mihinkään kouluun, niin lähden ihan satavarmasti ulkomaille. En oo pariin vuoteen käynyt missään ja mie niin haluan. Kuka ilmoittautuu matkaseuralaiseksi? Muita suunnitelmia tälle uudelle (ehkä) tulevalle välivuodelle ei vielä oo, mut aika näyttää..


Tää lapsenlikkana oleminen vei miun kaikki voimat ja kaikenlisäksi kärsin hirveästä päänsärystä. Vois joutaa vaikka nukkumaan. Huomisen voisin pyhittää kotona olemiselle. Käydä vaikka lenkillä tai katsoa joku leffa. Kuulostaisi aika suunnitelmalta minun makuun :-)


Palataan taas ensi kerralla uusin kujein, heippahei! 

Vähä festaritunnelmia..

Siellä Samuli Putro♥

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti