keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

How do you do it, you got me losing every breath.


Hellurei !

Tässä teille satunnaisia kuvia, turhaa yöllistä höpöttelyä sekä hyviä että huonoja uutisia :-) Noniin, aloitetaanpa rakkaat lukijat. Kunhan keksin mistä aloitan..

Eli on palattu taas rutiineihin ja työviikko aloitettu näin tiistaina. En ehtinyt töitä tehdä tuntia kauempaa, kun maleksin jo terveydenhoitajan luo. Miun oikee jalka on reistaillu jo muutaman viikkoo, joten koin tarpeelliseks käyä näyttämässä sitä. Siin on kai(?) jonkin sortin rasitusvamma ja huomenna ois lääkärille aika. Nyt vähän ärsyttää. Oon innostunut taas lenkkeilmään ja haluisin käydä useamminkin, mutten voi kun jalka rasittuu jo pelkästä kävelystä! Inhottavaa :-(


Muttei hyvää jossei jotain huonoakin. Muuten tää päivä on ollut ihan pelkkää parhautta. Sain äitiltä kesken työpäivän viestin, että meille on matka varattuna Espanjaan, Mallorcalle ensi lokakuussa!!!1 En malta oottaa :-) Ja toisekseen, kävin ostamassa töiden jälkeen junaliput sillä lauantaina suuntaan Helsinkiin tapaamaan ihania kavereitani pitkästä aikaa!

 Tässä todiste siitä että tosiaan oltiin lenkillä!


Okei, asiat loppuikin jo kesken. Huomenna ois tarkoitus käydä ehkä kaupoilla, nähdä kavereita ja mennä kuvailemaan ihanan Eltskin kanssa! Mutta palataan näihin asioihin huomenna, nyt joudan nukkumaan et jaksan aamulla raahautua reippaana tyttönä lääkäriin. Kiitos ja hei :-)

♥Niina

2 kommenttia: