keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

''You only live once, but if you do it right, once is enough.''

Moikka! (-:

Tässä minun pärstäkerrointani enemmän kuin laki sallii! Piti ikuistaa hetki, jolloin minulla on hame. Ootteko montaa kertaa nähny miuta hame päällä, etenkään täällä blogin puolella? Tuskinpa, en oo nimittäin miekään. Mut oon päättänyt pukeutua monipuolisemmin ja haluan täten, että vaatevarastooni kuuluu tästä lähtien hameet sekä mekot. Oon jotenkin vierastanut niitä aina, mutta kaikkeen tottuu. Niin ja arvatkaa mistä tuo hame on kotoisin? Citymarketista. Jep.

No mutta, miten teillä menee! Täällä päin kaikki on okei, sain tulehduskipulääkettä jalkaan ja kävin lohdutukseksi (taas) tänään hiukan shoppailemassa. Löysin vihdoin kauan kaipaamani lenkkeilyshortsit! Mukaan tarttui myös yksi collegepaita ja farkkushortsit, jaan kuvia niistä myöhemmin teille. Oli ihanaa kierrellä kaupoilla kahden ihanan neidin kanssa, joita kumpaakaan en ole ihan hetkeen nähnyt. Meidän piti mennä kuvailemaankin erääseen venesatamaan, mutta siellä tuuli liikaa, joten idea kariutui heti kättelyssä. (Tajusitteko, venesatama - veneet - kariutui.. Hehheh.) 

Mitäpäs, onko kuulumisia vaihdettu jo tarpeeksi? En osaa ainakaan teille kertoa tähän hätään mitään syvällisempiä, niinkuin aika harvoin muutenkin. Postausideoita otan vastaan ilomielin, jakakaa niitä :-) Yhden kivan idean jo sain, mutta toteutan sen sitten myöhemmin hamassa tulevaisuudessa! Nyt nukkumaan onnellisena, palataan taas. Heihei!

♥Niina

Todiste siitä, että aina ei voi onnistua.. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti