torstai 4. heinäkuuta 2013

Oh you bite your friend like chocolate


Helöy !

Nyt on kyllä aika heikosti kuvia tähän postaukseen, mutta painotan sitten enemmän tätä tekstiä. Sillä, pääsen kirjoittamaan tämän postauksen taas uudestaan. Ihan niinkuin viime talvenakin. Eli en päässyt taaskaan mihinkään kouluun. Okei, nyt olin sentään askeleen lähempänä kun pääsin sentään pääsykokeisiin, mut eivätpä ne silti tuottaneet tulosta. Eikä miulla oo mitään toivoa päästä varasijoiltakan yhtään mihinkään, joten tässä sitä taas ollaan. Tänä vuonna en kuitenkaan itkeä pillittänyt, se harmitti ehkä hetken mutta meni nopeasti ohi. Tällä hetkellä ei oo kuitenkan mitään havaintoa, mitä aion tulevan vuoden taas jubailla. Miuta ei yhtään huvittaisi mikään työharjottelu vol. 2. Inhottaa muutenkin koko työkkärirumba, kun siellä saa sitten ravailla vähän joka välissä kun ne tyrkyttää ties mitä vaihtoehtoja.. Vaikka miun parasta ne vaan ajattelee.


En kuitenkaan jaksa tällä hetkellä stressata mistään :-) Miulla menee hyvin ja saanpahan sentään olla töissä aina elokuun loppuun asti! Mietitään sitten uudestaan - maailma on avoin. Ehkä lomailen hetken ja oon tekemättä mitään. Vietän aikaa poikaystäväni luona, joka muuttaa kohta pois täältä :-( boo.

Mutta kuitenkin! Kaikki on ihan hyvin, vaikka olenkin vähän tyhmeliini eikä miuta nyt huolittu mihinkään, heh. Nyt kuitenkin lähden N:n kanssa syömään ja kaupoille ja illalla lähdetään yhdessä iltalenkille! Kivaa kivaa♥ Huomenna onkin viikon viimeinen työpäivä ja sen jälkeen singahdan kullan kanssa mökin rauhaan. Miusta tuskin kuuluu kauheasti viikonlopun aikana. Ja hyvällä lykyllä miulla on maanantaina vapaapäivä! Mutta palataan astioille, en aio vaipua epätoivoon ja syventyä johonkin horrokseen, etteköhän te taas kohta kuule miusta. Moikkelismoooi !

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti