torstai 26. syyskuuta 2013

You don't want the truth, truth is boring


Heippa!

Tää syksy on niin masentavaa aikaa. Vielä pari viikkoa sitten olin ihan innoissani; kauniita värejä joka puolella ja saa pukeutua isoihin lämpimiin paitoihin. Ja mitä vielä, vettä tulee taivaan täydeltä, normaalit arkitsetkin asiat tuntuvat ylitsepääsemättömiltä, en jaksa olla oma pirteä itseni ja vaikka kuinka yritän pukea viisi pitkähihaista päällekkäin niin aina ulos astuessa on kylmä. Ajattelin kumminkin piristää itseäni vähän tän syksyn ja sateen keskellä itseäni ja tilata uuden talvitakin :-)

En halua tehdä tästä valituspostausta, mutta.. Mie oon taas saikulla :-D Argh. Okei, vaan kaks päivää mut ihan oikeesti. Vaikka miuta yleensä vaivaa vaikka mikä, en koskaan jaksa mennä terkkarille / lääkärille. Mut tänä kesänä & syksynä en oo muuta tehnytkään kun ravannut siellä valittamassa millon mitäkin.
Kumminkin, kun lähdin kesken päivää töistä pois, päätin värjätä hiukset kun oli niin paljon aikaa. Ja aika kivat näistä tuli, vai mitä sanotte! Okei, ihan samanlaiset ne on kuin aina ennenkin.. En keksi mitä niille voisi tehdä, blaah.

Onneksi miulla on nyt pidennetty viikonloppu. Miun kaksi kullanmurusta tulee tänään Lappeenrantaan, joten eiköhän viikonloppuun sisälly kaikkea mukavaa. Miun pikkuvelikin täyttää ylihuomenna 18 (!!!!) ja eiköhän meille sukulaisia tule kahvittelemaan. Muuten otetaan ihan rauhallisesti.

PS: iiks, miun blogia on käyty lukemassa jo yli 100 00 kertaa ! Jeeee :-) Onko postausideoita, kuvapostauksia / tekstipainotteisia, anything?


♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti