tiistai 3. syyskuuta 2013

As long as you're by my side I gotta smile on my face

 Behind the scenes
 Naminam..

 Heissansaa !

Pitkästä aikaa taas täällä kera miun naamakuvien taas vaihteeksi. Innostuin eilen kuvailemaan serkkuni kanssa niin näitä nyt on enemmän ja vähemmän.. :-)

Huhhuh, nyt kun ei oo taas kirjotellu hetkeen niin en tiedä mistä teille kertoa! Kaikenlaista on taas tapahtunut, lisää muutoksia edellisten perään. On hassua, miten huomaa itsekin muuttuvansa näiden elämänmuutosten ohella. Yleensä oon ihan OK kaiken tällaisten uusien juttujen kanssa, mut nyt oon jostain syystä ruvennut vaan ahistumaan ja stressaamaan kaikesta. Alotin maanantaina uudet duunit ja oon jotenkin kauheen pessimisti koko hommaa kohtaa - jota oon tehnyt kaksi päivää. Kaksi. Tekisi mieli vaan itkeä yksin kaikki tauot, tekisi mieli vaan kiukutella ja mököttää ja osottaa vähän mieltä. Kaipaan niin paljon miun entisiä hommia ja entisiä työkavereita. Plääh. Kaksi päivää takana, 3,5 kuukautta vielä edessä. Pitäisi kai muutella vähän asennetta niin ehkä siitäkin oppisi edes vähän tykkäämään. Onneksi tää kaukosuhdeasia on alkanut jo sujumaan himpun verran paremmin näin tokalla viikolla! :-)

Onneksi töiden jälkeen saan nähä miun ihania kavereita, jotka saa ajatukset aina johonkin ihan muualle♥ Eilen näin serkkua pitkästä aikaa, tänään käytiin pelailemassa Scrabblea N:n kanssa. Huomenna vuorossa lenkkeilyä ja viikonlopuksi karkaan Kouvolaan L:n luo, ihanaa päästä pois täältä ja saada ajatukset muihin juttuihin :-) Ehkä tää on jotain enteilevää syysmasennusta, mut enhän mie nyt sellaiseen aio vaipua !

Nyt tsiigailen sillä silmällä tuon just alkaneen BB:n loppuun ja sitten nukkumaan. Onneksi huomenna on jo viikko puolivälissä. Ja enää kuukausi niin pääsen Espanjan lämpöön :-) pitäisi kai jutskailla useammin, ettei näistä postauksista tulisi näin pitkiä, hups!

Niina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti