keskiviikko 4. syyskuuta 2013

04/09/2013

 1. Juhlistettiin ukin synttäreitä Oléssa suvun voimin 2. Jep, tältä näytin alkuviikosta koska uusiduuni..

 Random

 Illallinen :--)

 Vähän yhteistä aikaa N:n kanssa♥

Venailin serkkua..!

Heij, mä oon täällä taas :-)

En tiedä mitä tapahtui, johtuiko se eilisestä postauksesta kun sain teille pikkasen avautua vai auttoiko vaan yöunet, sillä tänään ollaan menty yllättävän hyvillä fiiliksillä! Töissäkin rullaili ihan kivasti, enkä ajatellut kokoajan, kahdeksaa tuntia putkeen, että ''mie vihaan tätä''. Ehkä vihaankin, mut kaikki tuo vaiva on sen rahan ja kokemuksen arvoista jonka tuosta saan! Ja pääsin vielä ruokatauolla syömään entisen työkaverini kanssa, voivitsi♥ Oli ihanaa kerrankin puhua jollekin, koska suurimman osan päivästä oon vaan hiljaa murjottamassa siellä maanalaisessa luolassa.. :-D Ugh.

Jep, luultavasti kovin moni ei oo kovin kiinnostunut miun työstä joten siirrytäänpä muihin aiheisiin! Viikon ollessa puolessa välissä, kaikki on ihan mukavasti. Paitsi, miulla on TAAS jalassa rasitusvamma, ihan niinkuin kesän alussakin. Ainut, että nyt se on toisessa jalassa.. Mikä ongelma?

Ah, kohta pääsee taas rääkkäämään itseään lenkkipolulle! Nyt en saa ajatusta kulkemaan, jutellaan toiste taas. Viikonlopuksi otan kameran Kouvolaan mukaan, joten saatte sieltä sitten pitkän postauksen kera hämärien kuvien. Palaillaan, adios kaverit!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti