keskiviikko 11. syyskuuta 2013

And every song just makes me think of you


Moikka !

Nyt jalkaa tarpeeksi valiteltuani, oon tän viikon saikulla. Toivottavasti lepo nyt auttaisi edes vähän, en jaksaisi taistella enää tän kanssa. Meillä oli tarkoituksena N:n kanssa hommata salikortitkin, mut enhän mie voi sinne mennä mitään tekemään.. Lenkkeilykin on nyt jäänyt pariksi viikoksi ja miuta harmittaa ihan hirveesti.

Kumminkin, on tässä jotain hyvääkin! Oon saanut tänään paljon aikaiseksi; heräsin ajoissa, katoin jakson Housea jotka on pitkään pyörinyt tuolla katsomista vailla, siivosin oman huoneen ja imuroin alakerran, sain laittautua oikein kunnolla ja sain vetäistä tuon uuden mukavan paidankin päälle♥ Oon ihan ihastunut kaikkiin pitsiyksityskohtiin ja niitä on nyt vähän joka paikassa, jonka omistan.. Hupsis.

Miulle on tullut kauhea himo opiskelemaan. Jotenkin oon saanut jo tarpeeksi työelämästä - ei sillä, ehtii sitä myöhemmin elämässäkin. Mutta en haluaisi viettää enää kolmatta välivuotta, se alkaa olla jo liikaa. Haluan opiskella, päästä koulun penkille. Oon sanonut että, ''noh, aina voin yrittää päästä kouluun..'' ,mutta poikaystäväni on sanonut, ettei ole mitään yrittämistä, vaan mie pääsen. Joten kai mie sitten ensi vuonna pääsen, koska tosissani haluan. Tällä kertaa oikeasti tosissaan :-D Ja vaikka en pääsisi, tiedän tehneeni voitavani. Mutta tällä kertaa lupaan pistää kaiken peliin. Lupaan sen itselleni. Nyt kuitenkin on töitä vielä kolmisen kuukautta, ellei viisi. Ehkä ehdin miettimään näitä juttuja myöhemminkin, mutta alan olla päivä päivältä varmempi siitä mitä haluan. Mie haluan kouluun. 

♥Niina

Tää on ihana!! Kuunnelkaa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti