maanantai 9. syyskuuta 2013

Monday


 Heissan:-)

Nyt on kuvia joita jakaa! Näihin on hyvä kiteyttää ihana viikonloppuni, josta kertoilinkin jo edellisessä postauksessa :-) Sieltä voitte käydä lukaisemassa vähän enemmän mein tekemisiä !

Alan heräämään pikkuhiljaan tähän maailmaan ja todellisuuteen. Kaikki olikin jo vähän turhan hyvin, joten nyt voidaankin palata siihen tasapaksuun elämää, joka ei ole aina ruusuilla tanssimista. Tähänkin tottuu, mutta ajoittain on myös vähän vaikeampaa. On kaukosuhteita, ikävää, rankkoja työpäivä, heräämisiä heti kellon neljän jälkeen, rasitusvammoja jaloissa ja mitä vielä. Mut ehkä miusta kasvaa nyt iso tyttö (hehheh) ja opin ehkä jotain elämästäkin.

Nyt tsiigailen tuota uutta Lähiöunelmia -sarjaa ja voisin poistua ajoissa nukkumaan. Tänään oli mukava päivä, toivottavasti loput päivät ovat samanlaisia. Ootan innolla jo viikonloppua. On ihanaa, kun on jotain, jota odottaa. Se auttaa jaksamaan. Miulla se on oma poikaystävä, joka tulee tänne viikonlopuksi♥ Nyt, se on heihei ! (Hitsi kun en keksi mitään järkevää postattavaa..)

♥Niina

2 kommenttia:

  1. kiva kumminki nähä niina että oot kuvissa noin hyväntuulisen ja pirtsakan näkönen - oon seuraillut tätä sun blogia jo pitkään, ja vaikka sillon aikanaan kun erosit poikaystävästäs niin tuntu varmast kauheelta, niin on ollut siistii nähä miten kovasti oot kasvanu ihmisenä.

    <3 hyvää syksyä siis, keep up the good work!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aw ihana kommentti, kiitos kovasti :-) Kyllähän se oli kamalaa, sillon se tuntu hirveimmältä mitä oon ikinä käynyt läpi. Mut kaikki on kääntynyt paljon paremaan päin ja oon tosi onnellinen :)

      ja kiitos samoin ! ♥

      Poista