tiistai 24. syyskuuta 2013

As your world disassembles, better keep your head up

 Meiksin tasokkaat eväät..

Iltalenkki!

Tyäpanostus ja kinostus täys kybä

Kohtasin lenkkipolut pitkästä aikaa :-)

@work

Hellurei ja hellät tunteet !

Sanoinhan, että palaillaan taas pian ja niin mie nyt teen. Tuli ihan huono omatunto kun ei oo mitään jaksanu postailla joten kuvasin teille muutamia tänpäiväsiä juttuja teille, vaikkei ne mitään kummosia olekaan!

Töissä kävin kuten normaalisti, paitsi että miuta & miun työntekoa kävi kuvaamassa jotkut ruotsalaiset ja ne näyttää niitä videoita Ruotsissa, iiks. Ja sain kutsun kahville puolalaiselta mieheltä, mitä täällä tapahtuu.
Töiden jälkeen piti mennä salille, mutta se peruuntui. En antanut itteni laiskistua vaan kävin taas kohtaamassa lenkkipolut pitkästä aikaa! Ei toi miun jalka kestä oikein vieläkään, mutta tulipahan käytyä :-)

Muutama edellinen päivä oli aivan kamalia henkisesti, mutta onneksi kaikki on taas kunnossa. Nyt voin taas jatkella normaalielämääni kuten ennenkin ;-) Kohta hengaan hetken maailman parhaan ex-naapurini kanssa♥ Hän on niin ihana ihminen; käynyt paljon samoja juttuja läpi kuin miekin joten ymmärtää tasan mistä puhun, meillä on aina hyvin syvälliset keskustelut (tai sitten ei), mutta hänen kanssaan voin jutella huoletta ihan mistä vaan ja tilittää kaikki ilot ja murheet maan ja taivaan väliltä. So, can't wait. 

♥Niina

Loppukevennys ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti