maanantai 23. syyskuuta 2013

There's been no one who, makes me feel like you do


Terve !

En oo aikoihin kirjotellut, koska noh.. I've been so busy doing nothing. Jotenkin on inspis lopahtanut kokonaan, kuvaaminenkin on jäänyt nyt pahemman kerran. Pitää yrittää ottaa itseään niskasta kiinni !


En oo kyllä viimeaikoina tehnyt juurikaan mitään elämää kummallisempaa. Arkipäivät menee töissä, tiedättehän. Pari viikkoa sitten käytiin kyllä N:n kanssa ostamassa salikortit (!!!) ja nyt ollaan tykätty käydä sielläkin muutamia kertoja viikossa. Vitsi että se on kivaa :-) Tänäänkiin käytiin yhdessä ohjatulla tunnilla ja voi hyvänen aika se oli rankkaa, mutta kyllä jäi hyvä fiilis sen jälkeen.


Viikonloppu hurahti Kotkassa poikaystävän luona ja sunnuntai-iltana kävin vielä Kouvolassa moikkaamassa L:ää :-) Kokonaisuudessaan varsin mukava viikonloppu. Nyt käyn kumminkin läpi ihan järjetöntä tunteiden sekamelskaa, mitä en kyllä ihan odottanut. Argh. Vaikka kuinka yrittää muuttaa käsityksiä ja olla toiselle mieliksi, niin saa vaan pahaa mieltä aikaiseksi. Ihan hetkeen en oo tällästä tajutonta ahdistusta kokenut. Apuva. Ehkä tästä selvitään.

Nyt linnoittaudun sänkyyn katsomaan jakson Dexteriä, aloteltiin sitä poikaystävän kanssa viikonloppuna ja vitsi se on hyvä sarja !! Hyvää yötä kaikki, palaillaan taas pian. :-)

Onneks miul on tälläsiä ihania kamuja, jotka jaksaa aina piristää♥pus

Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti