sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

When your words mean nothing, I go la la la

1. Kultsin kaa mökillä 2. Uus paita, rakastuin!

Moikka!

Halusin tulla vähän kertoilemaan viimehetken kuulumisia tännenäin, että elossa ollaan siis. :-) Oon ihan hirveen hermostunu jo valmiiks, koska huomenna miulla on edessä ne pääsykokeet ammattikorkeeseen..! En oo vielä kertaakaan käynyt edes yrittämässä syystä tai toisesta, joten jännittää entistä enemmän. Mut ehkä ne menee ihan hyvin ja yritän parhaani.

1. Mökiltä freshinä 2. Perjantailook

Perjantaina ihana toverini S tuli Kirkkonummihoodeilta tänne ja nähtiin taas pitkästä aikaa! Ja on joka kerta yhtä mukavaa hengailla kyseisen herran kanssa :-) Vähän harmittaa, kun ei vieläkään saatu yhteiskuvaa. Ne uutena vuotena otetut ei ollut ihan nätimmästä päästä.. Perjantaina myös grillattiin hyvällä porukalla N:n uudessa kämpässä ja vitsi että oli kivaa nähdä kaikkia kavereita samaan aikaan, jee! Alempana kuva mein herkuista, mitä oli kyllä paljon enemmän kuin mitä kuva antaa ymmärtää..


Eilen sitten poikaystävä tuli intistä lomille ja myö käännettiin nokka (taas) kohti mein mökkiä. Oli taas niin rentouttavaa käydä siellä ja vaan ollamöllöttää.. Eilen meidän seurana oli kumminkin miun serkku, joidenka mökki on siinä melkein meidän mökin vieressä.

Nyt lähen loppukertailemaan niihin pääsykokeisiin, pitäkää miulle peukkuja! Katotaan jos huomenna jo päivittelisin uudestaan, että mitenhän ne on mennyt..

♥Niina

2 kommenttia:

  1. jeejee, sait uuuden lukijan! :) tai siis virallisesti uuden, ooon seurannu tätä siu blogii ties kui kaua :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii ihanaa:-) ja miekii kävin jo vähän vilkuilemassa tota siun blogia ja ajattelin ryhtyä lukijaksi ;D

      Poista