sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

MIDSOMMAR


Hellurei!

Juhannus on nyt vietelty ja huomenna se ois taas palattava arjen rutiineihin. Se on ihan okei, vaikka onkin ihanaa viettää juhannusta. Torstaina menin N:n kanssa kaksin mökille ja serkkuni liittyi sitten illalla seuraan - vanhempani kun tulivat vasta seuraavana päivänä. Vietettiin kunnon tyttöjen keskeistä aikaa tehden hyvää ruokaa, värjättiin hiukset, tehtiin kasvonaamioita ja saunottiin. Ai että.

Perjantaina syötiin hyvin sukulaisten kanssa, käytiin veneilemässä ja melkein jäätiin loukkuun keskelle Saimaata pienellä veneellä isojen aaltojen keskellä, käytiin kuvailemassa pellolla, poltettiin ''kokko'', syötiin makkaraa ja istuttiin nuotion ääressä. En vois toivoa parempaa, oli niin kivaa :-) Eilen tultiin jo N:n kanssa kaupunkiin ja pyörittiin siellä ja täällä nähden kaikkia tuttuja.
   
Osa kuvista lymyilee vielä puhelimessa (ja ehkä N:n kamerassa..?) joten niitä jakelen tänne sitten myöhemmin! Nyt on rentoutunut olo ja hyvinsyönyt, että jaksaa taas :-) Tää päivä verotti kylläkin vähän, sillä se oli henkisesti itelleni aika hirvee. Mut ehkä herään huomenna uuteen aamuun taas paremmalla mielellä. Kai teillä oli yhtä kiva juhannus kun miulla?

♥Niina

4 kommenttia: