tiistai 18. kesäkuuta 2013

I am usually better when I lie

 Holahola! ;-)


Hirmusen hyvää tiistaita!

Oon väsynyt mutta iloinen. Kun olin selvinnyt pitkiltä päiväunilta ylös, lähdin rakkaan kaimani kanssa pyörimään. Päädyttiin keskustaan kaupoille ja löysin itselleni takin ja puhelimen kuoret. Oon onnellinen. Kattokaa toi kuva alempana, eihän noita ihanampia voi olla! Okei, aika ällön hempeä tuo puhelimen kuori, mutta ei sitä voinut jättää kauppaan lojumaan. :-D Käytiin myös ekaa kertaa uudistuneessa Coffee Housessa kahvilla!


Iloitsen hirveesti tästä viikosta, kun töitä ei oo kuin neljänä päivänä. Toivon ihanan aurinkoista ja lämmintä juhannusta tänne. Oon jo miettinyt, kuinka juhannuksen kuvasaldo on tänävuonna suuri - sillä blogipienoiseni täyttää jo 2 vuotta! Tiiän tasan tarkkaan mihin haluan mennä kuvaamaan, mitä laitan päälle ja millaisia kuvia haluan muistikortilleni tallentaa. Oonko vähän hassu, kun ajattelen tälläisiä asioita jo valmiiksi?

Maailman parhaat tytöt♥


Kohta lösähdän tuonne vällyjen väliin ja meen katselemaan N:ltä lainaamaa leffaa. On pitäny alotella sen katsomista jo monta päivää, mutten oo IKINÄ ajoissa kotona sitä katsomassa.. Noh, tein poikkeuksen sääntöön ja nyt voisin sen katsastaa!


Tuli tänään töissä hirvee hinku, et vois tehä videopostauksen :-D Edellisestäkin on jo reilusti yli vuos, enkä voi enää edes katsoa sitä.. Help. En vaan osaa jutella kameralle enkä edes osaa editoida videoita, joten ajatuksena ihan hyvä mutta entäpä se toteutus. Kumminkin, blogin synttäreiden kunniaks kyl täräytän sen uuden bannerin ja ulkoasuakin voisi muutella!


Jutut loppuu kesken, kunhan muutenkin vaan höpisen :-) Viettäkää kiva loppuviikko, nauttikaa lomista jos teillä sellaisia on. Mie paiskin töitä mutta kaikki se on sen arvosta ja kohtahan miulla on kolmen. päivän. loma. Kiitos ja aamen, palataan asiaan ihanat :-)

♥Niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti