tiistai 11. kesäkuuta 2013

But you walk around here like you wanna be someone else

Tsau !

Viikon positiivisuspostauspläjäys luvassa tässä ja nyt. Kaikesta sateesta ja harmaasta ilmasta huolimatta miuta on tänään siunattu hyvällä mielellä ja se on kyllä hyvin pysyny yllä koko päivän! En ehtinyt eilen tulla postailemaan fiiliksiä niistä pääsykokeista, mutta ahdetaanpa ne tähän samaan satsiin nyt :-)


Eilinen päivä siis vierähti AMK:n pääsykokeissa ja en yhtään kyllä osaa sanoa miten ne meni. Miulla jäi hyvä fiilis niistä, ihan vaan sen takia että stressasin niitä tositosi paljon ja nyt ne on ohi. Yllätin itteni puhumalla suhteellisen paljon yksilö -sekä ryhmähaastattelussa, enkä vaan vastannut sitä perus "ööh, emmie tiiä..". Vastaukset ois voinu olla fiksumpia ja vaikka mitä, mut ne on nyt kuitenkin hoidettu pois päiväjärjestyksestä ja heinäkuussa sitten selviää että onkohan miulla koulupaikkaa ensi vuonna vai ei!


Viime aikoina on ollu paljon muitakin kivoja juttuja meneillään. Esimerkiksi eilisen loppupäivän vietin poikaystäväni luona Joutsenossa. Viimeviikolla kävin lenkillä ja aion jatkaa lenkkeilyä myös jatkossakin. Lupauduin jo iskällekin lähteä tohon pururadalle joku päivä :-D Ensi viikon maanantaina mie täytän pyöreitä vuosia, aika pelottavaa. Ja viikonloppuna tuleekin kavereita käymään tässä meillä, niin kivaa! Sitten varmasti satelee hirveesti kuvia. Ja tiedättekö mitä vielä? Minun pieni ja ihana blogini Fancy Feeling täyttää tuossa juhannuksen jälkeen jo kaksi (2) vuotta! Mihin tää aika on mennyt? Hurjaa.. En ois kyllä ikinä uskonu kirjottavani blogia näin kauan.



Tää päivä menikin sitten töissä ja N:n kämpillä chillaillen. Tälle viikolle ois vielä vaikka mitä ohjelmaa; pitäis siivoita tää huusholli että voi viikonloppuna tuoda kavereita tänne, pitäisi käydä kaupoilla katsomassa jotain kivaa paitaa samaista päivää varten, töitä ja töitä. Lainasin tänään N:ltä yhen kauhuleffan joten jos huomenna on yhtä masentava keli kuin tänään, voisin pyhittää iltani sille että kääriydyn tuonne vällyjen väliin kattelemaan sitä. Nyt unten maille, onneks huomenna vasta seitsemään töihin! Elämä hymyilee, voisin jatkaa tätä tekstiä vielä pitkän pätkän mut ehken anna tän nyt karata liikaa :-)

Toivottavasti ällöiloisuuteni (hienoja sanoja tänään..) ei ärsytä teitä liikaa. Tänään vaan havahduin siihen, kuinka hyvin tämä vuosi on lähtenyt käyntiin. Vuosi 2012 ei nimittäin kuulunut lemppareihini ja sen varmaan huomasi moni täältä bloginkin kautta. Päätin kuitenkin, että tästä vuodesta tulee hyvä. Nautin viime vuodenkin edestä ;-) On töitä, on ihania uusia & vanhoja ystäviä, sain parhaan poikaystävän mitä kuvitella saattaa, on haettu kouluihin ja muita ihania juttuja. Joten nautinaan niistä, hyvää yötä ihanat!


♥Niina

Tästä biisistä ei voi tulla kuin hyvälle tuulelle ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti