maanantai 3. kesäkuuta 2013

Should I carry on? Or should I say no more?

Helöy !

Ajattelin tulla bloggaamaan mut tää kirjotus tökkii jo valmiiks, voi apua.. :-D Oon niin poikki tästä kuluneesta päivästä, joka oli ihan hirveä kaikin puolin. Iltaa kohden vähän parani, mutta silti. Tää kuumuus + työnteko epäilmastoidussa hallissa ei oo yhtään hyvä combo. Mut kuten äiti miulle jaksaa kokoajan mainita, ehkä palkkapäivän sit jaksaa hymyilyttää !


Miu viikonloppu oli hirmusen kiva! Oli yhet valmistujaiset joista jo postasinkin, lauantaina kävin baarissa parin kuukauden tauon jälkeen kun N sai miut suostuteltua ja kyllä se kannatti lähteä, näki paljon tuttuja! Sunnuntain vaan köllöttelin poikaystävän kainalossa, joka lähti taas viikoksi johonkin pöpelikköön leikkimään sotaa. Noh, onpahan oma rauha ja pystyn keskittymään täysillä tuohon pääsykoekirjaan! Tossa ylempänä onkii kuva ku luin tänää takapihalla kirjotuksiin ja illalla löysin Niina -cokiksen, jes!


En nyt pysty tuottamaan tätä tekstiä, eikä se näköjään itsestäänkään synny. :-D Ehkä lähen kylmän suihkun kautta nukkumaan ja katsellaan ensi kerralla sitten taas. Heippahei!


♥Niina

And I'll tell you baby, it was easy comin' back to you once I figured it out, 
you we're right here all along. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti