maanantai 17. kesäkuuta 2013

I'm old


Heippa!

Täällä kirjoittelee eräs ikäkriisistä kärsivä tuore kaksikymppinen.. Ei vaan! Noh, nyt on täytetty pyöreitä. Ihan on samat fiilikset ku ennenkin, pari ryppyä ehkä tullut taas lisää. Mutta se siitä, palataanpa viime lauantaihin!

Eli viikonloppuna pidin muksut kaverisynttärit tässä meillä ja harmittaa vietävästi kun kuvia tuli tältä vuodelta näin säälittävän vähän. Kaikki muutenkin vaan alkuillalta. Mut miulla itelläni oli ainakin tosi kivaa ja hyvä mieli koko illan, ettei vaan jaksanut kaivaa kameraa esille. :-) Ilta oli kaikinpuolin onnistunut ja toivottavasti vieraatkin nautti! Sain kivoja ja ei niin kivoja lahjoja, krhm... mut tsiigatkaa nyt toi miun poikaystävältä saatu ihana kello! En kestä, rakastuin. Harmi ku tuon värin vuoksi se ei soinnu kaikkiin vaatteisiin, muuten se hengais miun kädessä kaiken aikaa.

Meinasin tänään tehdä välikuoleman töissä mahakivun takia, onneks se meni ohi. Sillä tänään ois vuorossa vielä synttärit vol. 2, kun sukulaiset tulee käymään:-) Kiva päivä tiedossa, palataan astioille! Oon onnellinen että tää viikko on vajaa ja pääsee juhannuksen viettoon.♥ Onkos teillä jo suunnitelmia jussiksi?:-)

♥Niina

4 kommenttia:

  1. Paljon onnea kaksikymppiselle : ) !!

    VastaaPoista
  2. voisit kertoa sinun rakkaastasi, tehdä semmoisen postauksen missä kerrot missä tapasitte, mikä hänessä viehätti, mihin ihastuit ja sitä rataa :-) Onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän minä voisin, tää on vaan sen verran tuore juttu niin aattelin tehdä sen vähän myöhemmin :-) Ja teenkin varmasti, kunhan meistä kahdesta saadaan vähän enemmän kuviakin! hihi

      Poista