tiistai 4. kesäkuuta 2013

Triangles are my favorite shape


Aloha !

Tänään oli hyvä päivä ja olin täynnä energiaa, nyt iski väsy. Päätin kuitenkin jakaa nää kuvat vielä teidänkin kesken :-) Kävin tänään mökillä yksin. Otin pääsykoekirjat kainaloon ja sainkin lueskella siellä kaikessa rauhassa. Lämmitin saunankin ja että oli kiva vaan olla siellä kaikessa rauhassa. En oikein asiaa nauttia omasta rauhasta, mut nyt onnistuin siinä ihan kympillä. Sain luettua, mutta siinä sivussa tehtyä muitakin asioita josta tykkään: nauttia järvimaisemasta, saunoa puusaunassa, valokuvata ja niin edelleen. 

Palataanpa tuohon viimeiseen kuvaan, joka sisältää ton kissankokoisen hämähäkin. Oonko koskaan maininnut, kuinka paljon niitä pelkään? Miun osalta se ei varmasti mene niin, että ne pelkää enemmän miuta ku mie niitä.. Apua. Ja niitä on viimeaikoina ollut ihan joka paikassa - vessan lattialla, suihkussa, paidan sisällä oli kaks kuollutta yksilöä ja tänään oli miun kengässäkin? Ja mökilläkin bongasin ties kuinka monta hirvitystä, pientä sekä isoa. Onko hämähäkeillä joku tärkeäkin rooli tässä yhteiskunnassa? Kuin pelotella viattomia tyttöjä kuten minä.. Apua. Miusta tehtiin pieni gallupkyselykin pari kesää sitten Etelä-Saimaaseen ja sen jutun otsikko oli ''Hämähäkit teippaamalla seinään''. Se on ehkä paras keino niiden taltuttamiseen, joku muu voi sitten ne tulla korjaamaan sieltä seinästä. :-)

Nyt käperryn tuonne sängyn pohjalle, huomenna onkin jo keskiviikko ja viikko puolessa välissä! Aika menee niin hirveän nopeasti, voi että. Mutta palaillaan, heipsun ihanat♥

♥Niina

Tän hetken lempparibiisi, törrrkeän hyvä! Jos joku ymmärtää ton musavideon merkityksen, kertokoot sen miulle. Se hämmentää miuta..

2 kommenttia: