sunnuntai 6. lokakuuta 2013

:-)


Hei te siellä !

Oon viettänyt tajutonta hiljaiseloa, enkä voi edes pyydellä anteeksi. Oon ollut koko viimeviikon iltavuorossa, joka vei kyllä kaikki mehut miusta. Henkisesti kuin fyysisesti. Kävin salilla, tein töitä, näin kavereita jos jaksoin.

Nyt olen täällä taas, kertomassa teille seuraavastakin viikon tauosta jonka täällä blogin puolella aion pitää. Huomen aamuna klo 7:15, meidän lento lähtee kohti Mallorcaa♥ Tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa! Yhtään ei ole kyllä sellainen fiilis, että olisin lähdössä yhtään mihinkään. Ehkä tää fiilis kumminkin muuttuu, viimeistään siellä Espanjan päässä ;-)

Miulla oli ihana viikonloppu; kävin kahdesti baarissa (selvinpäin ja ei-niin-selvinpäin..), meillä tuli poikaystävän kanssa puoli vuotta täyteen (♥), ehdin näkemään kavereita ja nyt olenkin paripäivää vain loikoillut ja yrittänyt pakata. Kaikki on hyvin yleisesti ottaen, pientä itseaiheutettua stressiä lukuunottamatta. Yritän kuitenkin unohtaa kaikki huolet ja murheet ja nauttia lomasta. En koko kesänä ehtinyt tekemään oikein mitään töideni vuoksi, mutta nyt korjataan asia!

Palataan taas viikon päästä ja silloin, mie LUPAAN, miulla on paljon kuvia ja kertomuksia jaettavana. Siihen asti, moimoi ja pitäkää itsenne miehinä !


♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti