torstai 24. lokakuuta 2013

No one offers you a shoulder

Moi :-)

Miusta ei oo taas kuulunut hetkeen mitään. Tuo syksyinen harmaa sää ei inspiroi kuvaamaan, mutta onneksi ainankin tänään asiaan tulee muutos :-) Nyt kumminkin vähän julki miun uuden puhelimen saloja. Ei nää kyllä mitään salaisia oo, mut anyway !

Mein ruotsalainen vahvistus teki tuhoja >:-)

ABC:n vessa ihan paras

Lähössä baariin viime viikonloppuna !

Kävästiin myös N:n tupareissa

Mie ennen töitä, hihi

:o

Tuijottelen tätä ruutua saamatta oikein mitään aikaiseksi. Kaikki on hyvin, ei oo tapahtunut yhtään mitään. Oon ollut töissä - ainut että miut siirrettiin toisiin työtehtäviin josta olen kiitollinen♥ Oon höntsäilly poikaystävän kanssa joka on onneks täällä koko viikon, sekä viettänyt aikaa kavereiden kanssa. Kohta pitäisi lähteä kuvailemaan / kahville kahden ihanan neitokaisen kanssa, joten luvassa ihan mukava ilta!

Onneksi huomenna on jo perjantai ja pläänäiltiin vähän kullan kanssa lähteä leffaan pitkästä aikaa :-) Muita suunnitelmia ei viikonlopuksi näillä näkymin ole, harmi vain. Mut palaillaan taas vaikka huomenna, jos saisi tänään napsittua edes joitain kuvia! Moikkamoi :-)

♥Niina

2 kommenttia:

  1. Apua, näytän tos abc vessakuvassa siltä ku oisin raskaana tai jotain haha XD et sentää sitä yhtä tupareista otettua kuvaa laittanu toho!! :c :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höpöhöpö xD joo emmie sitä viittiny... :/ :-D

      Poista