keskiviikko 30. lokakuuta 2013

But unfortunately a fortune is what you need

Ciao ;-)

Jes, jaksoin kaivaa tänään kameran tuolta pölyttymästä ja kuvasin teille vähän kuulumisia ja uusia juttuja, mitä oon viime aikoina itselleni hommannut :-) Jatketaanpa..

Tänään vietin saikkupäivääni katsomalla Lähiöunelmia -sarjaa..
 Koruja Espanjasta, uudet kuoret puhelimeen, söpö buddha-koriste ja uudet ''vanssit'' :-D
Ostin nää kaikki Mallorcalta, 8€/kpl. Tykkään niistä jokaisesta!
Kaikki muut korut on Espanjasta, paitsi oikean alalaidan rannekoru on L:ltä Rhodokselta!
Miun lempparirasvat, en pärjäis ilman noita / Uusi Jean Paul Gaultierin hajuvesi Espanjasta / James Dean kahvimuki, niin siisti! (Aion kyllä viedä sen ensi reissullani Kotkaan >:) ..)
Ihan aidot kopiot. Näist tuli heti miun lempikengät♥
Päätin jo ennen reissua hankkivani uudet aurinkolasit Espanjasta ja nehän sieltä lähti mukaan! Pilottilasit on parhaita / Tollanen söpö koristevespa! / Meitsin kotikuteet
Ostin näitä kahdet Espanjasta, mustina ja tälläisinä neonvihreinä. 13€ / pari, ei siis paha (;
 El corte Inglésistä lähti tää mukaan, niin ihana ja lämmin!
Tää samaisesta kaupasta, oon ettiny ton väristä neuletta koko syksyn ja nyt löysin. Ja vielä nahkaisilla yksityiskohdilla! Tää pääs heti miun lempineuleiden joukkoon♥
Tän ostin Mallorcan lentokentältä, Mangosta. En saanu siitä järkevää kuvaa, ehkä joskus näette sen sitten ihan in action!

Huh, nyt on koluttu melkein kaikki uutukaiset läpi. Mallorcalta mukaan lähteneet topit oli kaikki pesussa, joten ne jäi nyt kuvaamatta. Mutta ehkä niistä sitten myöhemmin.

Tää viikko ei oo lähtenyt oikein käyntiin haluamallani tavalla. Maanantai oli vielä ihan okei, mutta koko eilinen päivä oli ihan kamala. Olin ihan huolesta soikeana koko päivän, en oikein voinut keskittyä mihinkään. Sitten miulle pamahti huono olo ennen puolta päivää ja makasinkin melkein koko loppuillan sängyn pohjalla. Samoissa merkeissä on mennyt tääkin päivä, mutta kai tää tästä rupeaa jo helpottamaan.
Sain tän päivän sairaslomaa ja hyvä että sain. Olo on jo vähän parempi ja ehdin tänään käymään poliisilaitoksella uusimassa ajokorttini varastetun tilalle ja samalla reissulla uusin passinikin :--) Ei ole mitään halvinta hommaa tuo, mutta pakko se oli hoitaa pois alta.

Aion ottaa loppuillan rennosti - vielä olisi pari jaksoa Dexteriä katsomatta, sekä yksi jakso Lähiöunelmia! Pehmeä sänky siis kutsuu minua, toivottavasti miun olo nyt paranis huomiseen mennessä. Huomenna olisi niin paljon mukavaa ohjelmaa töiden jälkeen, en malttaisi odottaa!
Kännykkäkin täyttyy kuvilla joten tulen varmasti huomennakin postaamaan, jos mitenkään ehdin. Nyt lähden kuitenkin viettämään laatuaikaa hyvien sarjojen parissa, joten palataan toiste. Se on moi!

♥Niina

2 kommenttia: