tiistai 15. lokakuuta 2013

It's cool to cry, don't ever question your strength

Uusi paita!
Tällä me käytiin ajelemessa kun oltiin viimeeksi Mallorcalla, ehkä 2005?

Holáholá!

Mie oon taas rantautunut tänne Lappeenrantaan, ihanaa olla kotona♥ Loma oli ihan huisi, ellei todellakaan lasketa sitä, että viimeisenä päivänä miun laukku, kännykkä ja lompakko pöllittiin meidän HOTELLIHUONEESTA. Se, miten tämä kaikki on tapahtunut, miulla ei oo aavistustakaan siitä.

Jokatapauksessa, te saatte näitä kuvia muutamissa osissa. Tässä postauksessa on kuvia muutamista ekoista päivistä, kun me vaan loikoiltiin ja oleiltiin hotellilla ja sen läheisyydessä tekemättä mitään ihmeitä. Me otettiin aurinkoa, käytiin ulkona syömässä, löysin lemppariravintolan jonka tarjoilija sanoi miulle joka ilta ''hei honey'', kuvailin upeeta auringonlaskua ja mietin vaan, kuinka ihana paikka Espanja on.
       Rakastan niin kovasti sen kulttuuria ja etenkin niitä iloisia ihmisiä. Kaikki tuntemattomatkin moikkaavat kadulla, hymyilevät taikka toivottavat hyvät yöt. Sain poikaystävän tuliaiset alennuksella, koska olin kuulemma niin mukava. Sain kahden respan työntekijän numeronkin, en kyllä tiedä että mistä hyvästä. Mutta noh, nyt ei ole puhelinta, joten en voi soitella Rickylle tai Fransiscolle :-D Haha.

Lämmintäkin riitti joka päivälle kahdestakymmenestä kahteenkymmeneen viiteen asteeseen, joka oli ihan jättekiva :-) Kerron tarkemmin mein tekemisiä ja menemisiä myöhemmissä postauksissa ja ostoksista sitten ihan vielä postaus erikseen, koska noh.. Siellä tuli shoppailtua ihan urakalla :-D Palataan taas, vaikka jo heti huomenna! Pitää taas totuttautua näihin rutiineihin ja työelämään. On kuitenkin ihanaa olla kotona - kuten jo sanoin - ja olin niin onnellinen nähdessäni tänään ystäviäni. Oon niin kovasti kaivannut niitä♥ pusi.

Nyt, kauniita unia ihanat!

♥Niina

2 kommenttia: