sunnuntai 27. lokakuuta 2013

I confess my mind's a mess living in a world of stress


Tsau!

Viikonloppu on taas ohitse, päivät senkun vilisee silmissä. On ollut ihanaa nukkua pitkään ja herätä poikaystävän vierestä aina uuteen (mutta yhtä harmaaseen) päivään :-) Ihanaa olla edes parin päivän ajan ajattelematta aikatauluja, heräämisiä, menoja ynnä muita. Kun saa vaan olla.


Miulle on selkeesti iskemässä jonkin sortin syysmasennus! Oon yrittänyt pakoilla sitä kaikin tavoin ja pysyä positiivisena, jota hypetinkin jo edellisessä postauksessa. Mutta joka vuosi se vaan onnistuu saavuttamaan minutkin. 

Ajattelin kuitenkin yrittää pitää sen loitolla - tavalla tai toisella. Voisin tulevalla viikolla yrittää antaa aikaa itselleni ja tehdä asioita, joista pidän. Tulla ajoissa kotiin, kääriytyä peiton alle ja katsoa Dexteriä. Valokuvata, postata teille kaikkea mukavaa. 
Polttaa vaikka syksyn ekat kynttilätkin, senkin oon unohtanut tehdä ihan kokonaan! Juoda kerrankin teetä kahvin sijasta. Käydä etsimässä itselleni talvikenkiä. Hankkia salikortti uudestaan. Pitää lämpimiä neuleita, huiveja ja villasukkia. Olla stressaamatta asioista, etenkään siitä, ettei ole mitään tekemistä. 


Noh, uusi viikko ja uudet kujeet! Miul on aina kauheesti odotuksia ja nää miun ideat koti-illoista sun muista on ihan loistavia, mut toteutus onkin sitten aina asia erikseen.. :-) Yrittänyttä ei laiteta, palaillaan astioille!

♥Niina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti