lauantai 18. toukokuuta 2013

You're so worth it, you are

Heeeey! :-)


Hei kaikki ihanat ! Täällä kirjoittelen teille taas täynnä energiaa. Sain eilen aamulla kymmenen jälkeen puhelun meidän äitiltä, että ''maanantaina sitten kahdeksalta töihin''. Se tarkoitti toisinsanoen sitä, että eilinen oli miun viimeinen virallinen lomapäivä. Mutta en kyllä heittänyt minuuttiakaan siitä hukkaan. Heti aamusta ihana ex-naapurini ja N tulivat tähän meille aamukahville.♥ Oli hirveen kiva hengailla tyttösten kanssa, oli niin paljon kuulumisia vaihdettavana!


Iltapäivällä lähdin käymään poikaystävän luona Joutsenossa. Oltiin siinä muutama tunti, kunnes suunnattiinkin meidän mökille. Eilinen ilta oli pelkkää parhautta, kun sai olla oman kullan kanssa siellä mökin rauhassa. Katseltiin joitain leffoja siinä toisella silmällä, samalla tehtiin kyllä kaikkea muuta. Tultiin vasta puolen kolmen aikaan yöllä kotiin, kun viihdyttiin siellä pöpelikössä niin hyvin. Toinen raukkaparka oli vaan niin väsy, että nukkui koko kotimatkan. :3


Tänään ois luvassa tässä mein hoodeilla sijaitsevan Jiffy -kampaajan kevätmyyjäiset, jossa lähenki ihan justkohta käymään äitin kanssa! :-) Pyörähdettiin siellä viimevuonnakin ja löydettiin todella kivoja hiustuotteita hirmuisen halvalla, joten pakkohan se on mennä katsastamaan tälläkin kertaa.
Iltapäivällä näänkin sitten kaiken maailman kavereita, saas nähä mitä ideoidaan yhdessä.


Tähän postaukseen piti survoa paljon muutakin asiaa, mutta jo pelkästään näistä kuulumisista tuli niin pitkät että jätän asiani ensi kertaan. Nyt nautin viikonlopusta ja vapaudesta, kun sellaista vielä hetken verran on! Pelkään jo valmiiksi sitä hirveää alamäkeä tämän blogin suhteen, joka luultavasti alkaa myös kesätöideni alettua. Yritetään pitää tää blogi hengissä, tää on sellanen henkireikä itelleni et missälie oisin ilman tätä :-) Nyt laittautumaan ja myyjäisiin, heipsun!

Möks.

♥Niina

2 kommenttia: