lauantai 25. toukokuuta 2013

All I ever wanted was to fall in love with someone just like you ♥


Heyo! 8-)

Miu päässä ei nyt liiku selvästikään muuta kuin silmät, kun en nyt saa tuotettua sitten minkäännäköstä tekstiä. Apua. Miten voikin olla nyt näin vaikeaa, hahah.. :-D

Anyway, tänään kävin melko pikaiseen taas mökillä! Kävin imuroimassa auton ja muutenkin vähän puunaamassa sitä, nyt se on niin siisti että. Nappailin myös muutamia kuvia, mut jotenkin ne ei nyt tahtonu onnistua.. Tulin jo kotiin, pitäisi siivota. Oon jotenkin ihan törkeen väsyny enkä saa sitä aloitettua. Vielä nelisen tuntia kotona kyhjöttämistä, ennenkuin taas treffaan J:tä. :-) Ulkoilutin tänään muuten ensimmäistä kertaa noita Ellokselta tilattuja chinoja, että ne on kivat pöksyt!

Ihan hassua ajatella, et oon kohta kirjottanu tätä blogia jo kaks vuotta. 2 vuotta. Vastahan mie alotin tän kaiken ja nyt ollaan jo tässä. Nautin edelleen joka kerta kun kuvaan ja tänne kirjoitan, vaikka eihän tää mikään blogi parhaasta päästä ole. Myönnettäköön. Mut ite tykkään tehdä tätä edelleen, eikä ole kyllä aikomustakaan lopettaa. En kyllä enää uskalla edes lukea niitä vanhimpia postauksia, oon muuttunu siitä ite jo niin paljon ja kuvatkin on tätä nykyä jo ihan eri luokkaa kun joskus silloin.. :-D Haha.
Vois kakkosvuoden kunniaks harkita uutta banneria ja vähän ulkoasun muutosta, mitäs te oisitte siitä mieltä!
Nyt kuitenkin siivousurakka kutsu taas, en ymmärrä miten saan tän huoneen aina niin hirveän näköiseksi heti kun on edellisen kerran siivonnut.. Heippahei siis!

♥Niina


3 kommenttia: