torstai 2. toukokuuta 2013

I know you better than you think


Heipparallaa !

Nyt on luvassa astetta sekalaisempi postaus, ei yhtään huvittaisi edes kirjoittaa tänne mitään mutta menkööt! Ylempänä parit otokset vielä Kouvolan reissusta. Ekassa kuvassa minä & kasvonaamio, kaunista eikö? Tokassa loikoiluu ja kolmannessa tavaramäärä jonka kanssa lähdin Kouvolaan. Palatessa olikin jo yksi kassi enemmän, haha..


Näissä kuvissa näkyykin sit miun ja N:n vappulook. Oltiin kissoja, ei jäniksiä ;-) Eiks me ollakin aika hellyyttäviä! Pojat kyl sano ku lähettii kaupungille et ''ottakaa noi nyt pois...'', ne ei kai syttyny. Mut arvatkaa vaa, et otettiinko, muah!


Vappu meni omalta osalta ainakin ihan kivasti, vaik olikin ihan hirveesti ongelmia suunnitelmien kanssa. En vielä illallakaan tiennyt, mitä tuleman piti. :-D Onneks saatiin jonkinnäkönen suunnitelma tehtyä. Ensin hengailtiin T:n kämpillä, tehtiin safkaa ja kunhan pörräiltiin. Aika meni siinä ihan tajuttoman nopeesti, kello oli jo yli puoli 11 kun lähdettiin sieltä liikenteeseen. Vaikka siinä vaiheessa tuntui, että kello olisi ehkä 9..

Sitten pyörittiin ympäri kyliä ja käytiin moikkailemassa ihmisiä ja kavereita. Ei me oikein päädytty mihinkään. Ite pilasin loppuiltani ihan urakalla, jäi iha hirveen paha mieli mut onneks kaikki on taas kunnossa. :-)

Miau


Ja joo, huomenna onkin sitten viimeinen työpäivä. Itkin jo tänään ties kuinka kauan tuossa töiden jälkeen, kun yksi ihana lapsi antoi miulle kirjekuoressa pienen piirrustuksen. Siihen oli niin nätisti piirretty avaruusraketti ja planeettoja, sekä kirjoitettu miun sekä sen lapsen nimi. Niitä me aina yhdessäkin piirreltiin :-) Äh, vähänkö ikävöin niitä lapsia. Itken varmaan huomenna silmät päästäni ku pitäs viimesen kerran poistua sieltä.. 

No mutta. Tänään illalla se sulkapallo ja sen jälkeen nään vielä miun vaimoketta. :-) Huomisen jälkeen alkaa parin viikon loma ja sen aikana pitäs kaivaa pääsykoekirjat esille. Huhhuh, saas nähä mitä siitäkin tulee, oon vähän laiskistunut niiden suhteen vaik ne pitäis olla kokoajan esillä.. Mie niin haluan päästä opiskelemaan!

Yäk hyi nyt lopetan tän postauksen tekemisen, kun ei juttu luista ja tää on jo valmiiks erityisen sekava. Skarppaan ensi kerralla, hejdå!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti