tiistai 28. toukokuuta 2013

What's your name anyway?

Tänä aamuna 5:30, innoissaa töihi. & Iltavuoron pojil ollu kivaa ku miu hanska oli maanantain tän näkönen..?
Uus pää & viime lauantain asua! (vai sunnuntai..?)

Hyvää iltaa :-)

Tänään nukuttuani kahden tunnin päikkärit töiden jälkeen, oon vielkii iha ulapalla kaikesta. Ja vähän sellanen fiilis, ettei uni ihan heti edes tuu.. Joten hyvää aikaa kirjotella!
En oo viel saanu ihan rytmeistä kiinni, niin oon aina töiden jälkeen ihan superväsy. Eilen kuitenkin lähdettiin tyttöjen kanssa mein mökille ja kaikki värjättiin hiukset samalla reissulla! Oli kyllä vähän vaikeuksia, etenkin kun mie värjäsin ensimmäistä kertaa itse hiukset ja muutenkin siellä pienessä saunassa yrittää ähertää niitä värejä pois päästä.. Mut lopputulos ihan hyvä! Ei paras, mutta ihan hyvä. ;-)

Kuvailin tänään töiden jälkeen mein omenapuita äitini pyynnöstä. Tilasin viime jouluna vanhemmilleni lahjaksi Ifolorilta kalenterin, jossa joka kuukauden kohdalla on miun ottama maisema/luontokuvia. Äiti tykkäsi siitä niin paljon, että haluaa ensi jouluna samanlaisen - eri kuvilla tietty. Joten sen pyynnöstä nappailin kuvia tuota kalenteria varten jo hyvissä ajoin! Heh. 

Tää viikko on aika kiireinen, pitäs viimesii kertauksia lukea pääsykokeita varten ja ostella muutamat valmistujaislahjat kavereille! Ärsyttää vaan, kun miulle ei oo vieläkään tullu ne pääsykoekutsut.. Mut jospa ne kohta. Nytpä ei muuta, hellurei!

♥Niina

Työnteko on kivempaa ku tanssahtelee tän tahtii aina!(-:

PS: Täs ois nyt erityiset spesiaaliterveiset yhelle höppänälle, joka näitä pyys! ☺ mur.

2 kommenttia:

  1. anteeks mut pakko kommentoida koska oot 1) niin ruma 2) NIIN saamaton 3) ärsyttävän feikki erilaisten ihmisten kanssa 4) määräilevä pompottelija 5) et osaa pukeutua ollenkaan =) ainiin ja 6) kehotan tarkkailemaan mitä suureen suuhusi laitat. terveisin tuntemasi henkilö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDDDDDDD hieno kommentti ja etenkin äärimmäisen hyvin perusteltu ;-) anona on hyvä huudella!

      Poista