perjantai 10. toukokuuta 2013

Great clouds roll over the hills

Morjezta! :-)


Tulin jakamaan teille sekalaisia puhelinkuvia ja kertoilemaan vähän kuulumisia! Kohta onkin jo viikko lomaa takana, enää toinen(?) jäljellä. Enkä oo mitään saanu oikein aikaiseksi, en etenkään oo avannu pääsykoekirjoja. Hitsivie, kohta tulee kiire. Mutta, kunhan oon saanu tän postauksen tehtyä niin otan sen kirjan kauniiseen kouraani ja lukaisen edes vähäsen ennen liikkumista ihmisten ilmoille!


Viimepäivät on ollu hirveen mukavia ja rentoja, onneks miulla on näin ihania ystäviä ympärillä. Toissapäivänä nautittiin säästä Mikonsaaren rannassa (taas), voi että oli lämmin! Eilen N pyöräytti meille herrrrkullisen juustokakun, josta sitten nautittiin T:n kämpillä.

 Oliverin auto miun hellässä huomassa.. En ajanu kolaria, jesjes!


Eilen iski jotenki ihan hirvee ahdistus siitä, kuinka moni ihminen tätä miun blogiakin lukee päivittäin ja mitä nekin miun asioista tietää:-D Yleensä pienessä pääsäni kuvittelen et tätä lukee korkeintaan miun kaverit ja muutamat tutut lähipiiristä, mut sinne sekaan mahtuu muitakin. Mut ite oon kyllä ottanu sen riskin että kirjoitan vapaasti tänne miusta ja miun elämästä, ni ehkä miun pitää kestää tälläsetkin haittapuolet. :) Hah.

 Kamut♥

Nyt, otan sen kirjan käteen ja rupean pänttäämään ihan hurjana.. Tai sitten en, mutta vähäsen ainankin. Sitten voin palkita itteni lähtemällä ulkoilmoihin ihanan L:n kanssa, joka on taas vierailulla täällä kotikulmilla! Palaillaan taas, tuolla kuvakansioissa pyöriikin jo joitain julkaisemattomia kuvia. Heipu ihanat!

N:n tekemä juustokakku - oli muuten hyvää!

Niina


ps:taidan olla rakastunut...^

15 kommenttia:

  1. miksi kutsut tuota poikaa Oliveriksi, eihän se ole hänen oikea nimensä ? onko tässä taustalla joku hauska juttu ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep onhan siinä yks juttu takana, enkä halua sanoa täällä blogin puolella ketään oikeilla nimillä :) Joitakin tapauksia tietenkin on, esim. Lennu ja Niina, joilla on myös omat blogit omilla nimillään. :D

      Poista
    2. oliveriltahan on kysytty tätä samaa asiaa, oisko takana sama "ano"? ;-)

      Poista
    3. siis vitsi et sie punapaitanen oot KIIMANE tos punases paidassaa AAAHH t. seppo kavereide keske sepi

      Poista
    4. :D:D Hahah. Jääköön arvoitukseksi tämä ;) ??

      Poista
    5. onko siis oliverilla myös blogi ?

      Poista
    6. Ei ole, miten se tähän liittyy?:-D

      Poista
    7. Jumala siunatkoon Oliveria.

      Poista