sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Too young and living a lie


Moikka ja hyvää äitienpäivää kaikille äideille, erityisesti omalle♥

Tänää on ollu kiva ja aurinkoinen päivä :-) Olen ollut pääasiassa kotona, paitsi äsken vierailtiin mummin ja ukin luona. Yleensä meillä on tapana, että sekä äitien että isänpäivänä isovanhemmat tulevat meille syömään. Nyt kuitenkin teimme poikkeuksen sääntöön, koska äiti on ollut tällä viikolla niin paljon matkoilla ja poissa kotoa, ettei hänen tarvinnut tehdä taas ruokaa muita varten. Syötiin sitten kotona hyvin ja käytiin kahvittelemassa mummin ja ukin luona. Harmi, että serkut ehti just lähteä ennenku myö saavuttii paikalle.. Onko teillä mitään perinteitä äitienpäivälle? :)

Meinasin tänään laittaa hameen päälle, mutta jotenkin päälle päätyi kuitenkin tuo pitsitoppi ja vaaleat H&M:n housut. Tossa toisessa kuvassa kokeilin muuten miun uutta jalustaa, jonka iskä lahjotti. Nyt saa kuvia vähän fiksummistakin kuvakulmista ja paikoista, kun ei aina tarvitse miettiä, mihin kameran laittaa. Asukuviakin saa paremmin, jee!

Kohta pitäs ajella B:n tykö, mutta meikäläisellä on jotenkin huono olo ja mahakin vähän kipeä. Katellaan jos menis ohi pikkuhiljaa.. Mietin muuten, että voisin laittaa ylppäreihin (jos siis valmistun..) niin tuollaisen kampauksen, mikä miulla oli tänään! Vaan siis kampaajan tekemänä ja vähän siistimpänä. Mitä oisitte mieltä? Saatan jättää hiukset ehkä auki, en vielä tiedä.. Any ideas?

Nytpä ei muuta, hyvät sunnuntait! Koittakaahan jaksaa, kohta on kesäloma ;-)

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti