lauantai 19. toukokuuta 2012

I cry for people who aint got control


Ciao!

Tänään on ollut ihanan aurinkoinen ja tyyni päivä :-) Lähdettiin porukoiden kanssa pyörähtämään mökillä, ne meni sinne ensin siivoilemaan ja me tultiin veljen kanssa toisella autolla perässä. Juotiin päiväkahvit siellä, nappailin vähän kuvia, kävin moikkaamassa kummeja & serkkuja ku niiden mökki on melkein vieressä ja imuroin meidän golffin! Nyt se on sisältä putipuhdas ja hei - se oli mennyt tänään katsastuksesta läpi!

Mökilläkii oli yllättävän lämmin, vaikka järvi onkin vieressä. Tänä kesänä meidän mökin viereen rakennellaan jonkinnäköinen terassi/veranta, kolmannessa kuvassa sen alku, heh.. Se ei tosiaan oo edenny paljon, kun sitä on rakennettu vain viikon tai kahden verran, aina sillointällöin. Itseasiassa mein superukki sen rakentaa, joten ei kiirettä, hiljaa hyvä tulee, right? ;-)

Kotiuduin pari tuntia sitten ja nyt en oikeestaan tiiä mitä tekis. Kaipa menee tämäkin koti-illaks sitten. Vois nyt tosissaan kokeilla sitä videopostauksen tekemistä, vaikka näin aluksi koneen weppikameran välityksellä.. Miun järkkärillä kun ei ikävä kyllä voi videoita kuvata, se on niin ikäloppu kamera jo :-( .. Seuraavaksi sitten vaikka pokkarilla, kunhan jaksais vaan ladata senkin..!
Nyt sen videon pariin, katsotaan saanko mitään aikaiseksi. Hyvät viikonloput kaikille ihanille!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti