perjantai 25. toukokuuta 2012

Is there anything left here to say?


Moikka!

Se ois sitten viikonloppu. Nyt oikeesti osaan nauttiakki tästä vapaa-ajasta. Herään viikolla aina puoli viisi ja menen kuudeksi töihin. Omalla tavallaan rankkaa, mutta myös kivaa. Ihmiset siellä työpaikalla on niin ihania, etten voi edes sanoin kuvailla. Hymyileviä naamoja joka puolella ja tuntuu, että saan kuulla kehujakin yllättävän paljon. Naurua riittää ja huonoja vitsejä. Oon oppinu myös tosi paljon näiden kolmen päivän aikana! Tänään ajelin trukilla jyrkkää mäkeä alas taakan kanssa ja oon ylpee itestäni. Pelkäsin sitä alkuun ihan kamalasti, mut hyvinhän se loppujen lopuksi meni.. En vois parempaa työpaikkaa oikein toivoa♥

Pääsin kuitenkin töistä jo kahdelta ja työpäivän loputtua olen ottanut aurinkoa, hakenut iskän töistä, ostanut karkkia viikonlopun kunniaksi, nähnyt kavereita, käynyt Joutsenossa ja kuvaillut ihan vähän. Kaivoin myös ihanat vanhat balleriinatkin esille, joiden olemassaolon olin unohtanut. Kuulin myös hyviä uutisia!

Tulipas kauhean sekalainen teksti. Ei tekisi mieli julkaista tätä edes, mutta teen sen kuitenkin. Nyt kumminkin superväsynyt-Niina lähteen unten maille.. Huomenna sitten euroviisut!!!!1:-)

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti