perjantai 4. toukokuuta 2012

I'm gonna be okay..


Moikka :-)

Koko tää päivä kiteytyy tuohon yhteen kuvaan, miun ja B:n tekemään salaattiin. Oli muuten hitsin hyvää! Oli muuten tosi ihanaa nähdä B:tä monen monen kuukauden tauon jälkeen♥

Tänään oli toisiksiviimeinen kevätnäytös ja se meni suhteellisen hyvin, äiti ja mummikin oli katsomassa. Huomenna viimeistä viedään, ite kyl käyn vaa tanssimassa ja sieltä lähen suoraan yksiin juhliin..

Tällä hetkellä vähän sekavat fiilikset, tavallaan ärsyttää mut osittain meen myös vähän hälläväliä -fiiliksellä! Ihmiset kun vaa huomaa toisten virheet, muttei koskaan omiaan. Mut aina ei voi voittaa, elämä jatkuu. Luvassa kiva viikonloppu ainakin näillä näkymin, ellei lasketa pientä vaatekriisiä, iik!

Tänään muuten tuli puhelu sieltä kesätöistä, mihin oon näillä näkymin menossa.. En voi vaan lakata hymyilemästä, tuttu työpaikka, tutut ihmiset ja muutenkin ihan loistavaa ylipäätänsä saada töitä! Pienenä plussana se, jos se miun serkku nyt sattuis saamaan sen paikan sieltä kans.. Maanantaina pitäs mennä käymään paikan päällä, sopimassa se terveystarkastus ja huumetestit, iiks! Mut nyt bongailemaan vähän uutta musaa, hyvät viikonloput kaikki!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti