tiistai 15. toukokuuta 2012

So much can slip away before I say goodbye..


Heipsansaa :-)

Kaikki kuvat on näköjään vähän eri päin, haha..
Eilinen ilta oli hurjin ikinä, olin ihan varma etten selviä hengissä mut näköjään tässä ollaan :-D En oo varmaan ikinä pelännyt noin paljon, mut samalla oli niin siistiä! Huhheijaa. Tulin kotiin vasta neljältä, joten heräsin tänäkin aamuna ihan liian myöhään...

Koko päivä menikin kotona, mitä nyt tuossa alkuillasta kävin taas J:n kanssa kahvilla! On tositosi kiva et ollaan oltu nyt viimeaikoina enemmän tekemisissä, hihi :) Olinkin jo ennen yhdeksää kotona ja kattelin iskän kanssa matkaoppaat, kuten joka ilta.

Tänään varasin itelleni kampaaja-ajan ylppäripäiväks, nyt ois jo vähä ideaa millasen kampauksen haluisin..! Huomenna lähen ehkä metsästämään mekkoa, tai sitten perjantaina. Saas nähdä.
Muita ihmeempiä ei oo nyt kerrottavana. Ehkä voisin joku päivä yrittää (paino todellakin sanalla yrittää) kuvata videopostauksen tai tehdä taas vähän pidempää tekstiä, jos jostain keksisi aiheen. Oisko ideoita?

♥Niina

3 kommenttia:

  1. Hei kuule, jos oot miettimäs videopostausta ni hyvä vinkki: pyydä kaveri tai pari mukaa! Muuttuu tilanne paljon rennommaks:) Avustin kerran frendii videopostauksen kans (linkittäisin mut se on menny poistamaan bloginsa:(( ), ja siit oli kuulemma paljon apua! Voit vaik kertoo sun tulevaisuuden suunnitelmist tai esitellä kotia tai vaatekaappia ja kaverit voi kommentoida :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia vinkistä :) Joko kerään rohkeutta ja kokeilen tehdä itse tai sitten kyselen kavereilta, saas nähdä!

      Poista