tiistai 1. toukokuuta 2012

It's a beautiful day


Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ciaoooo! :-)

Täällä ollaan taas, jotenkuten hengissäkin, haha. Tässä kuvia vapulta ja tältä päivältä. Näihin kahteen päivään on kuulunu paljon kaikenlaista, kuten grillailua, auringosta nauttimista, hyvää seuraa, pettymyksiä, epätoivoa, itkua, pahaa oloa, rauhasta & hiljaisuudesta nauttimista.

Tää päivä on ollu huonoin pitkiin aikoihin, en tiiä millo ois ollu henkisesti näin paha olla. Sit kuitenkin päätin repästä ja lähtee mökille. Otin N:n mukaan ja mentiin sinne picnikille (onks se picnic, picnik vai piknik, en oo koskaa tienny..) meidän mökille. Lievästi oli kylmä, mut ei paljon haitannu. Oli niin vapauttavaa päästä pois kaikesta tästä hälinästä, pistää aivot hetkeks lomalle, nauttia järvimaisemasta, kuumasta kahvista ja hyvistä eväistä, nam.
Myö käytiin myös yhellä yksityisellä rannalla vähän kuvailemassa ja heiteltiin kiviä (TÄRKEE INFO!!!). Sieltä ajettiin sitten tuohon melkein meidän naapuriin istuskelemaan parin kaverin kanssa grillikatokseen, ei meillä kyllä ruokaa ollu, mutta hyvää musaa ja lämmintä!

Huh, sekava postaus. Aivotkin vähän solmussa vielä, mutta kyllä tää tästä.. Nyt kuitenkin ruokailemaan, hyvä ruoka ja parempi mieli. :) Oliko teillä kiva vappu?

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti