torstai 3. toukokuuta 2012

Chasing the sun





Heipat tällälailla vähän myöhään! :)

Tässä vähän osia miun tän päivän asusta, jona toimi noi Cubuksesta ostetut chinot ja Ginasta ostettu valkoinen pitsitoppi josta tykkään kyllä kovasti :-) Päivä alkoi kivasti, oli hyvä mieli ja jaksoin panostaa sen verran tekemällä kiharatkin. Kotona siivoilin pitkin päivää, mikähän siivousinto miuhunkin on iskeny.. Neljän maissa menin lappeenrantasalille kenraaliharkkoihin :)
Ja sain kuulla kivan uutisen, nimittäin näillä näkymin miulla on kesätöitä! :)))) Pitää huomenna vielä soittaa tulevalle työnantajalle ja sopia vähän enemmän näistä jutuista, terveystarkastusajoista sun muista.. Mut tää uutine oli parempi ku hyvä, mut tää ei viel jääny tähä. Työparina toimii luultavasti miun serkku, joten astetta kivempi ois kyllä työskennellä.

Illalla kävin Niksun kanssa vielä kahvilla ja nyt oon vaa koomannu kotona muutaman tunnin verran :-) Huomenna ja ylihuomenna ois muuten viimeset kevätnäytökset, bujaa! Sitten nekin on ohi. Tässä käyn vieläkin kamppailua, lopetanko tanssin vai en.. Tanssi kun oikeastaan on ainut urheilulaji mistä oikeastaan pidän, muuten olen hirmuinen liikunnanvihaaja - olen aina ollut.
Ajattelin kyllä, että rupeaisin käymään lenkillä edes pari kertaa viikkosa kavereiden kanssa. Saas nähdä mitä siitäkin tulee..

Tältä erää en kehtaa jaaritella enempää! Päivä on sisältänyt hyviä ja huonoja juttuja, pääasiassa vaan niitä hyviä. Pysyttäydytään mieluummin niissä. Tuon kolmannen kuvan koristesysteemi on peili, jonka isäni toi viimeviikolla Pietarista. Oon vaa unohtanu kuvata sen kokonaa, hupshups..

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti