sunnuntai 12. helmikuuta 2012

World's bouncing like a trampoline





Heipat! Aattelin tulla teille vähä päivittelemää viikonlopun tapahtumia:)

Elikkäs perjantaina oli äidinkielen tekstitaito, mikä meni kyllä varmaan ihan reisille:-D No se on kumminkin ohi ja se on pääasia. Sit miu oli kivat tanssireenit ja vitsit tätä lihaskivun määrää! Huomaa taas tehneeni jotain. Sitten reenien jälkeen Niina tuli meille ja myö lähettiin Giggling Marliniin - selvinpäin! Itseasias ihan hauska ilta, mutta myös toodella mielenkiintone kaikin puolin:-D

Eilen puolestaan makoilin vaan kotona, paitsi illalla Niina tuli meille ja myö vietettiin kooma-iltaa. Mäkkärin ja makuunin kautta tultiin meille kattomaan pari jaksoa Greyn anatomiaa ja sen jälkeen taas ajelemaan. Ilta ei kyl ollu kauheen nautinnollinen, koska kärsin aivan jäätävästä mahakivusta.. Onneks se meni kuitenkin ohi.

Mahakipu on ohi joo, mut nyt miult katos ääni kokonaa ja pystyn vaan kuiskimaan. Tosi hauskaa. Mie niin toivon, et miun ihana sointuva ääneni (ketä luulen huijaavani) tulee takas viimeistään abiristeilyyn mennessä!
Tänää viel kuitenkin luvassa Niinaa (once again, yllätyittekö?♥) ja enkun lukemista, huomenna ois kuuntelut.. Blaah. Huomenna otan taas kunnon asukuvia ja kirjottelen vähän fiksumpia tekstejä :-) Pahoittelen pientä hiljaisuutta, mut ei vaan oo ollu aikaa eikä motivaatiota kirjoitella. Nyt kuitenkin hyvät sunnuntait kaikille!

♥Niina

4 kommenttia:

  1. Ooot ihanan luonnollisen näköne ! tosi fresh :) Lisää tämmösii kuvii ! videopostaus ois tosi kiva ! muutenki ihana blogi <3

    VastaaPoista
  2. Hmm vai fresh, ihanaa ku joku sanoo tollee sen jälkee ku en oo ollenkaa käyny suihkussa enneku otin nää kuvat, hahaha :-D Mut käy se niinki! Ja ehkä joskus uskaltaudun tekemää videopostauksen, inhoon vaa miun ääntä videolla joten pitää harkita.. Ja en tiiä osaanko sellasta edes tänne laittaa, mutta parhaani yritän :) Kiitos kuitenkin kovasti!♥

    VastaaPoista
  3. mikä muokkausohjelma sulla on. mun rakastama picnik (josta joku toinen ano jo mainitsikin) lopettaa ja tarvitsen jotain sen rilalle. (photoscape on jo, eli jos sitä käytät niin voivoi)

    VastaaPoista
  4. Photofiltre ja photoscape :-D En voi nyt oikein auttaa.Mut toi uus muokkausohjelma just toi photoscape, pahoittelen..

    VastaaPoista