lauantai 25. helmikuuta 2012

It's the most beautiful pain in the world




Heii pitkästä aikaa!

Nyt tossa ihan muutama random kuva, mitä en oo julkassu. Tää miun tauti, mikä ikinä onkaan, on ihan hullu enkä oo sen vuoks voinu oikei postailla tai etenkään kuvailla. Oon muutenkin vaan hillunu päivät pitkät jumpin päällä, joten eipä siinä kauheesti kateltavaa edes olisi. Tää on jo neljäs päivä kotona ja tää alkaa jo olla aika masentavaa :-D Ei kovin hyvin lähteny tää hiihtoloma käyntii, mut aina ei voi voittaa. Onneks kuume jo pikkuhiljaa laskemassa, nyt jälellä vaan hirveen päänsärky joka säteilee ties minne. Huh.

Mites teillä on menny viimeaikoina ihanaiset? :)
Kieltämättä on ollu ihan jees hengailla kerranki kotona tekemättä mitää. Katoin eilenkin yhen ihanan leffan - Did you hear about the Morgans? Ja just nyt en muista suomenkielistä vastinetta tolle, mut kuitenkin.. Siis Hugh Grant & sen brittiaksentti, voisko enää täydellisempää comboa enään ollan?

Nyt tähän hätään miul ei oo oikei muuta kerrottavaa, ku ei näinä viime päivinäkään oo tapahtunut oikei mitää ihmeitä. Nyt voisin mennä ettimään joitain uusia luettavan arvoisia blogeja.
Hyvää alkanutta lomaa niille, joilla se nyt alkoi! Toivottavasti teil se lähti paremmin käyntiin, ku miulla :-)
Eilen onneks juttelin about tunnin puhelimessa yhen ihanan ihmisen kanssa ja sekös piristi♥
Nyt, adios!

♥Niina

2 kommenttia: