lauantai 4. helmikuuta 2012

Sweet dreams are made of these









Heip!

Näissä kuteissa hiihdellään tämä päivä ja ai että - mä tykkään♥ Kerrankin on muuten legginssit jalassa, vaikkei kovin kotoinen olo näissä olekaan! Sain värvättyä miun veljen ottamaan tän päivän asukuvia, thanks for that! Alkaa kyllästyttää tuo itselaukaisin muutenkin, kun ei koskaan näy suurinpiirtein kun vain paita.. Plääh.

Mein netti ei toimi, joten postaus on tänään vähän tällänen. (Mokkulan voimalla mennään.) Toivon että se toimis jo illalla - meen nimittäin V:n uuteen kämppään kahville ja vois vaikka kameran raahata sinne mukaan. :-) Ni illalla vois sit postailla uudestaan, jos se netti nyt vain toimii!
Nyt pitäs lukasta vähän uskontoa ja sit L tuleekin jo meille. Pahoittelen nyt lyhyttä postausta, mut tähän hätään ei taida olla muuta kerrottavaa. Except, että miu äiti lupas tehä miulle uuden villapaidan♥ Ensin harmaan palmikkoneuloksella ja sen jälkeen viininpunaisen, kunhan vaan meen ite valitsemaan mieluiset langat! Jeeeeee :)
Nyt meen kahvittelemaan perheen kanssa, hyvää lauantaita kaikille sinne♥

♥Niina

4 kommenttia:

  1. HEEEI keksin siulle postausidean ! :)) ku nyt on tulos vanhojentanssit, ni laita tänne kuvii teijän vanhoista ja mitä kaikkee sillo kannattaaa ottaa huomioo ja kaikkeee mitä teitte tyylii sillee et "aamu alko sillä, että lähin kello 7.00 kampaajalle sieltä jatkoin meikkiin ja yheksältä pitikin jo olla koulussa jnejne !" se ois ihan sikakiva <:: ja jos siul on kuvii ni sit se täytee vanhojentanssikuvia !! :) HIHIIII eiks ois masteridea ;)

    VastaaPoista
  2. Hmm, häiritsee kuka ton kommentin takana on. :-D
    Mut sinäänsä voisin joitain kuvia laittaakin miun vanhojentansseista, vaikkei niissä paljon kertomista olekaan. :) Pistetään harkintaan!

    VastaaPoista
  3. sun edellinen banneri oli kivempi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin varmasti olikin, mutta siinä oli kuva entisestä poikaystävästäni joten eiköhän sen aika ollut jo lähteä :-) Tuokin banneri on väliaikainen, mutta nyt mennään sillä! Koittakaa kestää vaan, kyllä mie sen joskus vielä jaksan vaihtaa. Ja ei se banneri taidan tän blogia pääasia olla ;)

      Poista