maanantai 27. helmikuuta 2012

Pelastusliivejä ei oo mukana, kun on kohteena rakkauden satama






Pääs toiki paita päälle pitkäst aikaa! :-)


Tykkään kui toi valo osuu toho possuu B-) ja vähän pölyne hups..


En kestä ku näytän iha vauvalt täs :-Dd



Moimoimoi!

Nyt meitsi on liekeissä ja tekstiä tulee aivan satavarmasti, huh. En oo jaksanu oikein postailla pariin päivään ku vielkin oon ollu vähän kipee ja oon ollu vähän ulkona pyörimässä kavereiden kanssa. Eilen käytiin Green Applessa kahvilla muutaman kaverin kanssa ja illalla näin pitkäst aikaa yhtä kaverii ketä en niin useesti nää, loistava ilta oli kyl kaikinpuolin!

Tääkää päivä ei lähteny kauheen hyvi käyntii ku lääkäri soitti aamul ja kerto et miul on anemia & todettiin nyt sitten keliakia. Yhyy. Mut ei se mitää, elämä jatkuu. Pitää vaa tehä pieniä elämäntapamuutoksia. Ei se kyl mein perhees niin iso juttu edes oo, kun iskä on ihan yhtälail ruokavammanen ku mieki :-D Haha. Mut aurinko on paistanu kivasti tänää ja fiilis on hyvä, kaikesta huolimatta. Nyt on myös sen verran energiaa, et meen lukemaan uskontoa heti ku oon blogannu!

Myöhemmin tänään meen L:lle varmaankin ja tarkoitus ois myös mennä vähän kuvailemaan johonkin.
Kattoo sitten keksitäänkö muutakin! Nyt kun on loma niin pystyn postailemaan monipuolisemmin ja useemmin :-) Ja voi kuvata päiväsaikaan, jee!
Mitään ihmeitä suunnitelmia lomalle ei oo - saatetaan piipahtaa Kouvolassa jos saadaan vaan auto käyttöön.
Mut hei hyvät alkaneet lomat kaikille, keillä se nyt on! Loppuun vielä pari loistavaa tunnelmaa nostavaa biisiä ja niitten saattelemana lähen lukee yo-kirjoituksiin. Adios ihanaiset ;-)

♥Niina



3 kommenttia:

  1. Millä asetuksilla sait tokasta kuvasta sopivasti heilahtaneen/3D:mäisen :)?

    ps. vähän oudosti kysytty, mutta pointti on se että hienosti kuvattuja :D

    VastaaPoista
  2. Miul on siis toi photoscape-muokkausohjelma ni siel on sellane asetus :D Menee sieltä muokkaus > suodin > sit siel on sellane asetus ku 'kelmu' ni sitä painamalla saa tollasia kuvia! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon :) !

    ps. kiva blogi ;)

    VastaaPoista