tiistai 7. helmikuuta 2012

Jet lagged eyes begging for an hour to sleep







Moikkelismoi!

Tuntuu ihan maanantailta, kun tänään menin vasta ekaa kertaa tällä viikolla kouluun. Mutta mieluummin näinpäin ;-) Kävin siis vaan koulussa istuskelee sen tunnin verran ja sit tulinki L:n kanssa tähän meille. Noh, eipä myö kaua täs ehitty olla ku E pyysi meidät sen luo kahville ja se oli leiponu mokkapalojaki, nam! Harmi, kun en muistanut ottaa kameraa sinne mukaan. Ois saanu muutakin kuvamatskua..

Huomaatte varmaan, et innostuin taas leikkimään tolla kuvanmuokkausohjelmalla? Nooh ehkä vähän 'erilaisten' kuvien avulla saan vähän elämää tähän blogiin. ;-) Ja kesäkin vois mieluusti tulla, ois paljon enemmän kuvattavaa eikä sormetkaan jäätyis tuolla ulkona..
Tänään alotan muuten lukemaan yo-kokeisiin, se on kyllä nyt jo vähän pakko. Mieli ei tekis, mut ei kai tässä muu auta. Ainut vaan, et iski just ihan hirvee päänsärky. Joku ei halua et alotan lukemaan, hehe ;-)
Mut sitä ennen kahville ja pakko kattoo yks jakso Greyn anatomiaa!

PS: Noi neljännessä kuvassa näkyvät kengät on miun äidin edesmenneen tädin vanhat ja mie aattelin kaapata ne itelleni. Ne on varmaan arviolta 20 vuotta vanhat, mut ei ne nyt nii pahat oo! Eihän..? Kyl mie ne jalas iha hyvi kävelin tänää kouluu ja takas, eikä edes paleltanu varpaita. :-)

♥Niina

2 kommenttia:

  1. valkoinen väri sattuu sulle tosi hyvin! ja postaukset ovat parantuneet koko ajan, ilo lukea tätä blogia. :)

    VastaaPoista
  2. Vooi kiitos tosi paljon, tollaset kommentit piristää kummasti! Yritän parannella blogiani aina parhaani mukaan ja te lukijat saatte mielellään aina kertoa, missä on parantamisen varaa. :) Mut nyt kyllä tykkään itekki enemmän blogistani, kuvatkin on jo vähän monipuolisempiakin kuin pelkkiä asukuvia ja tekstitkin on pidempiä :-) Mutta hyvä jos tykkäätte!

    VastaaPoista